A. Schaefer


Mariabastion 34 6217 NC Maastricht
0433000013 Klik om te bellen

Over A. Schaefer

In mijn praktijk bied ik sinds meer dan 10 jaren Dramatherapie, coaching en counseling aan. Dramatherapie is een vorm van creatieve psychotherapie, die als vaktherapie en alternatieve geneeswijze deels van de zorgverzekeraars vergoed wordt. Ik sta geregistreerd als zorgverlener onder de AGB-code 90100472.

Onderdeel van de therapie zijn naast adem- en ontspanningsoefeningen, creatieve methoden zoals werken met imaginatie, rollenspel, ruimtelijk mindmappen van jouw actuele situatie en vormen van systeem opstellingen. 

Wij werken samen met aandacht aan een psychotherapeutische transformatie zodat je klachten verdwijnen of verminderen en je gesterkt erin wordt recente uitdagingen aan te kunnen.

Voor paniek- en angstgevoelens leer je concrete technieken om deze te kunnen handhaven. Burnout-klachten, depressie en problemen met de eigen zelfbeeld? Middels het ontmoeten van je innerlijk team en het ondersteunen van het innere kind zal jouw zelfbeeld op waarderend manier herstellen en het waarnemen kunnen van eigen gevoelens gestabiliseerd worden.

De therapie kan zowel individueel, in een groep, met partner of andere gezinsrelaties gevolgd worden. Ik spreek Nederlands, Duits, Engels en Frans. 

Het gras groeit niet sneller wanneer je eraan trekt

Foto's

A. Schaefer in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Dramatherapeute, kunstzinnige therapeute
Mental health
Mental Health Coaching
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Dramatherapie
Familie of Systeem opstellingen
Kindertherapie
Meditatief bewegen
Mindfulness
Psycho-sociale therapie
Psychotherapie
Speltherapie
Traumatherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

A. Schaefer


Mariabastion 34 6217 NC Maastricht
0433000013 Klik om te bellen