Aacupunctuur Sheng Jing Chinese Clinic


Jan tooropstraat 3 1382 TZ Weesp
06 24771823 Klik om te bellen

Over Aacupunctuur Sheng Jing Chinese Clinic

Welkom bij
Sheng Jing Chinese Clinic

Mijn naam is Lily Wu en ik nodig u van harte uit in mijn praktijk om, samen met u, te kijken naar de klachten die u heeft en hoe die het beste behandeld kunnen worden. Het eerste diagnose gesprek is gratis, waarna u zelf kunt bepalen of u verder wilt gaan met de behandeling. Ik ben opgeleid in de klassieke acupunctuur. Dit betekent dat ik verschillende behandelwijzen gebruik:

Acupunctuur
Chinese kruiden
Tuina massage
Cupping
Qigong met acupunctuur
Al naar gelang uw klachten gebruik ik deze behandelmethodes of een combinatie ervan en kan het zijn dat u voedingsadviezen of oefeningen krijgt, die uw herstel bespoedigen.
Enkele ziektebeelden of klachten waar ik al veel succes mee heb behaald zijn: slapeloosheid, hoge bloeddruk, stress, psychische klachten, reuma, artrose, pijnreductie, en R.S.I. klachten. Maar ook stoppen met roken en gewichtsverlies. Onder Acupunctuur op deze website vindt U nog meer ziektebeelden en klachten welke ik behandel.
Naast het behandelen van lichamelijke klachten kan ik u ook een cosmetische behandeling geven. Dit kan zijn een ontspannende gezichtsmassage, eventueel in combinatie met acupunctuur.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging waardoor de behandelingen vergoed kunnen worden door uw zorgverzekering. Dit is afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering en gaat niet ten koste van uw eigen risico.

Aacupunctuur Sheng Jing Chinese Clinic in het kort

Soort geneeskundige

Acupuncturist
Masseur
Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Acupunctuur
Chinese bewegingsleer
Chinese geneeskunde
Massage
Meditatief bewegen

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Aacupunctuur Sheng Jing Chinese Clinic


Jan tooropstraat 3 1382 TZ Weesp
06 24771823 Klik om te bellen