Acupunctuur Rijnmond


Kleiweg 206 B 3051 SL Rotterdam
06 83253838 Klik om te bellen

Over Acupunctuur Rijnmond

Praktijk voor acupunctuur in Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Mijn naam is Patrick Ouwerkerk en ben oorspronkelijk verpleegkundige. Ik ben altijd geintereresseerd geweest in oosterse geneeswijzen en ben in 2004 gestart met mijn praktijk voor acupunctuur in Rotterdam. Een aantal jaren later heb ik een praktijk geopend in Capelle aan den IJssel . 
Mijn praktijk in Rotterdam is gevestigd op de kleiweg 206 B in de wijk Hillegersberg. 

Beide praktijken zijn zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupuncturisten ( NVA ). De consulten worden hierdoor vanuit het aanvullende pakket geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars. Daar ik lid ben van de NVA ben ik verplicht mijn kennis op peil te houden door jaarlijks een aantal bijscholingen te volgen. Naast mijn werk in de praktijk heb ik tevens gewerkt als docent bij de TCM Academie. 


Naast de acupunctuurbehandelingen werk ik ook vaak met cupping, guasha en tuina.
De basis is echter altijd de acupunctuurbehandeling. Cupping, guasha en tuina gebruik ik als aanvulling op de acupunctuur. 

Acupunctuur Rijnmond 

Ik vind het belangrijk dat mensen mijn praktijk met een ontspannen gevoel verlaten. ik plan dan ook altijd voldoende tijd in voor een consult en werk vanuit een ontspannen omgeving waar ik veel werk met warmtelampen , comfortabele behandeltafels en rustgevende muziek. De klachten die ik behandel zijn heel divers. Mocht u hier meer over willen weten dan kunt u het beste even op mijn website kijken. 

Bent u op zoek naar een ervaren acupuncturist in Rotterdam of Capelle aan den Ijssel?  Aarzel dan niet om contact op te nemen met Acupunctuur Rijnmond. 

Voor uitgebreide informatie over mijn praktijk verwijs ik u graag naar mijn website. Hier staat een visuele tour op van mijn praktijk in Rotterdam en staan een aantal filmpjes met de behandelingen. 

Acupunctuur Rijnmond in het kort

Soort geneeskundige

Acupuncturist

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Acupunctuur

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Acupunctuur Rijnmond


Kleiweg 206 B 3051 SL Rotterdam
06 83253838 Klik om te bellen