AnnemiekeKwast.Soulcoaching


Ganzerikveld 6 3448 GW Woerden
0613050624 Klik om te bellen

Over AnnemiekeKwast.Soulcoaching

14 december 2014 ·     · 

Mijn naam is Annemieke Kwast-Venneker, soul coach van AnnemiekeKwast.Soulcoaching, specialist in het doorbreken van gedragspatronen en ik werk met de signalen van je lichaam. Ik ben heldervoelend waardoor je moeiteloos en zonder spanning de diepte in kunt gaan. 

Je ervaart om naar de kern van je gevoel te gaan wat je opluchting, inzichten en vrijheid geeft. Je ervaart dat je energie gaat veranderen in je handelen/reacties/bewegingen, waardoor je omgeving ook anders gaat reageren. 

Ik ben een motivator! Met mijn bewezen methode moedig ik je aan om je comfort zone te verkennen en te verruimen. Het haalt de beste kwaliteiten uit je ZIJN naar boven en het geeft je vertrouwen om door te pakken! Kortom: je angst ruil je in voor liefde.

Er gebeurd van alles in de magic room, waarin je onder begeleiding je innerlijke liefde (her)vindt. Vanuit programma's die ik zelf gevolgd heb en toepas door de jaren heen, is er een unieke methode ontstaan, waarin de diepe betekenis bloot gelegd wordt van je gedragspatronen. Het aller belangrijkste is dat JIJ jezelf (her)ontdekt gaat groeien, bloeien & gaat doen waar je hier voor gekomen bent! LIV je leven!

Wil jij die NIEUWE energie van jezelf ervaren? Ben je bereid om het commitment met jezelf aan te gaan? Wil je meer vrijheid creëren dan leven in je beperkende overtuigingen? 

Meet jezelf een unieke prachtige jas aan!
Boek een GRATIS intake LIV je leven!!

Foto's

AnnemiekeKwast.Soulcoaching in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Healer
Hypnotherapeut
Kinesiologe
Levenstherapie
Magnetiseur
Mental health
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Access Bars
Coaching
Emotional Freedom Techniques (EFT)
Familie of Systeem opstellingen
Hypnotherapie
Kinesiologie
Leefstijlcoach
Magnetiseren
Massage
Meditatie
Paranormale/helderziende waarnemingen
Regressie therapie
Reiki
Reiki behandelaar
Reincarnatie therapie
Spreker
Traumatherapie

Artikelen

Van angst naar moeiteloos leven....

Als de reiziger wakker wordt denkt hij, terwijl zijn maag knort: ‘Ik zou willen dat ik iets te eten had?’.Onmiddellijk verschijnt de heerlijkste maaltijd voor hem. De reiziger eet naa...

Onze locatie

AnnemiekeKwast.Soulcoaching


Ganzerikveld 6 3448 GW Woerden
0613050624 Klik om te bellen