Artikelen over alternatieve geneeswijzen

Hoogsensitieve personen

Hoogsensitieve personen hoe herken je die ?

Lees meer >>

Op 23 mei 2014

Haloclinic voor kinderen - niets kunstmatigs

Halotherapie is een medicijnvrije, geheel natuurlijke en krachtige behandeling in een door ons gemaakte microklimaat die de atmosfeer van een zoutgrot nabootst om zo luchtwegaandoeningen en huidziektes te behandelen. De effecten van een zoutgrot op het welzijn is geen fabeltje, het is zelfs een lang beoefende therapievorm voor kwalen die in die tijd nog onbekend waren. Tegenwoordig is de ...

Lees meer >>

Op 7 mei 2014

Wat heeft overvloed te maken met eigenwaarde?

van veel mensen om me heen hoor ik een verlangen naar overvloed. Maar wat is nu precies overvloed? Is het veel geld op je bankrekening? Een vast en regelmatig inkomen? Verzekerd zijn van voldoende (financiële) middelen voor de rest van je leven? Mooie, lieve vrienden om je heen? Overvloed is een staat van ZIJN. Het is je rijk voelen in elk opzicht van je bestaan, materiaal en niet materieel.

Lees meer >>

Op 11 april 2014

Aarden en thuiskomen, hoe doe je dat?

Ik hoor en lees veel over het begrip "aarden". Met name wanneer je gevoelig bent, heb je dit vast wel een keer van iemand gehoord. Aarden is iets, wat je op verschillende manieren uitleggen kan.

Lees meer >>

Op 11 april 2014

Als liefde niet kan stromen

Herken je dit bij jezelf? Je komt in een nieuwe situatie terecht, zoals een nieuwe baan, een verhuizing, relaties e.d. en je voelt je er ongemakkelijk bij. Je weet niet goed wat en of je iets moet doen, wat er van je verwacht wordt en je hebt moeite je plek te vinden.

Lees meer >>

Op 13 februari 2014