Artikelen over alternatieve geneeswijzen

Ontspanningstherapie met gebruik van klanken.

Klanken zijn eenvoudig in te zetten als methode en techniek om lichaam en geest te ontspannen. Voor gezondheidsonderhoud, vrije tijds ontspanning en als preventie van klachten voor lichaam en geest. In veel culturen en religies worden klanken al eeuwen gebruik ter ondersteuning van rituelen. Het reciteren van o.a. gebeden, mantras, gedichten etc. werkt harmoniserend en ontspannend. De geest is ...

Lees meer >>

Op 6 december 2009

Holistische massage

Een algehele ontspanningsmassage gegeven door een vakkundig masseuse. Het bevordert het welzijn van lichaam en geest en heft eventuele blokkades op.

Lees meer >>

Op 12 november 2007

Reiki maakt het leven leuker

Een leven dat leuker, lichter en minder lastig is. Dat ervaren cliënten en cursisten van Rian Romme, een erkende Reikibehandelaar in Amsterdam. Zij gaan opgewekt naar huis en met veel verbazing vertellen ze de volgende keer wat ze in de tussentijd hebben ervaren. Is dat te danken aan Reiki of doen mensen dit zelf? Een gesprek over wat je wel en niet kunt verwachten van Reiki en wat er mogelijk is....

Lees meer >>

Op 20 september 2007

Bioresonantie

De basis van de Bioresonantie berust op de inzichten in de biofysica. Overal in de natuur komen trillingen (resonantie) voor, zowel in de wereld van het grote (aardbevingen), als in het kleine (atoomtrillingen). Voor de mens zijn vooral geluidstrillingen en elektromagnetische trillingen, zoals het licht en de radiogolven van belang.

Lees meer >>

Op 5 september 2007