Artikelen over alternatieve geneeswijzen

Immuunsysteem versterken door je leefstijl aan te passen

In deze tijd lijdt meer dan 50% van de volwassenen aan een chronische aandoening die vaak  direct of indirect het gevolg is van te weinig bewegen, slechte voeding, overgewicht, drank of drugs, slaapgebrek en/of vooral stress. In deze hectische en onzekere tijden veroorzaakt door de Corona-maatregelen, is dit het moment om goed voor jezelf en jouw leefstijl te zorgen. Ondanks alle Corona ...

Lees meer >>

Op 19 november 2020

Yager therapie

Yager therapie is een bewezen aanpak en gebaseerd op het zelfherstellende vermogen. Het is nog een relatief nieuwe therapie in Nederland. Samengevat is het een therapie die goed kan werken bij het behandelen van chronische (pijn-)klachten zonder aantoonbare medische oorzaak.  Er wordt gewerkt aan aanpassen van de bron van de klacht, dus geen symptoombestrijding.  Alles dat je meemaakt en ...

Lees meer >>

Op 13 september 2020

Burn-out

Een hoog tempoWe leven in een tijd waarin het tempo hoog ligt. Er moet efficiënt worden gestudeerd en de hypotheek moet worden betaald, terwijl er ook behoefte is om tijd met kinderen en vrienden door te brengen. Door datgene te doen wat moet, word je door anderen gerespecteerd en houd je controle over je werk. Laat je de taken liggen, dan stapelen ze zich op. Echter, het probleem met het ...

Lees meer >>

Op 3 maart 2020

Het nieuwe werken binnen de complementaire gezondheidszorg

“Wij zijn trots dat we in de complementaire branche werken en met elkaar een  uiterst hoog niveau aan zorg verlenen.  De complementaire gezondheidszorg moet laten zien en aantonen wat ze kan en daar zijn nu mogelijkheden voor”! Met gedegen onderzoek kunnen we vanaf nu iedere ruis over onze kwaliteit onderbouwen. Het wordt tijd dat de Complementaire zorg in de spotlights kom te staan, want ...

Lees meer >>

Op 13 februari 2020

Ontspan Hypnotherapie Bommelerwaard

Hypnose een turbo methode! Ontspan hypnotherapie is ontstaan toen ik erachter kwam wat er allemaal mogelijk is met Hypnose en hoe snel deze methode werkt. Iedereen zou kennis moeten maken met hypnose. In mijn praktijk in Zaltbommel, centraal gelegen dicht bij de A2, kun je voor alle soorten hypnotherapie terecht. Burn out problemen, examenangst, verslavings, gedragproblemen, comfortabel bevallen, ...

Lees meer >>

Op 11 augustus 2019