Artikelen over alternatieve geneeswijzen

Burn-out

Een hoog tempoWe leven in een tijd waarin het tempo hoog ligt. Er moet efficiënt worden gestudeerd en de hypotheek moet worden betaald, terwijl er ook behoefte is om tijd met kinderen en vrienden door te brengen. Door datgene te doen wat moet, word je door anderen gerespecteerd en houd je controle over je werk. Laat je de taken liggen, dan stapelen ze zich op. Echter, het probleem met het ...

Lees meer >>

Op 3 maart 2020

Het nieuwe werken binnen de complementaire gezondheidszorg

“Wij zijn trots dat we in de complementaire branche werken en met elkaar een  uiterst hoog niveau aan zorg verlenen.  De complementaire gezondheidszorg moet laten zien en aantonen wat ze kan en daar zijn nu mogelijkheden voor”! Met gedegen onderzoek kunnen we vanaf nu iedere ruis over onze kwaliteit onderbouwen. Het wordt tijd dat de Complementaire zorg in de spotlights kom te staan, want ...

Lees meer >>

Op 13 februari 2020

Ontspan Hypnotherapie Bommelerwaard

Hypnose een turbo methode! Ontspan hypnotherapie is ontstaan toen ik erachter kwam wat er allemaal mogelijk is met Hypnose en hoe snel deze methode werkt. Iedereen zou kennis moeten maken met hypnose. In mijn praktijk in Zaltbommel, centraal gelegen dicht bij de A2, kun je voor alle soorten hypnotherapie terecht. Burn out problemen, examenangst, verslavings, gedragproblemen, comfortabel bevallen, ...

Lees meer >>

Op 11 augustus 2019

Wat scheelt er aan? En wat kun je doen? Met de Bepper Balance methode kom je snel tot de kern!

Als je vastloopt, uitgeput bent, voor een keuze staat, niet meer weet waar te beginnen.... Dan is een coach een goed idee. Een klik met een coach is ook belangrijk. Als die er is, dan kun je in 6 sessie een heel eind zijn opgeschoten.  Met de Bepper Balance methode gaat dat soms nog sneller. Je ervaart snel overzicht en dat geeft rust. En mogelijkheden tot inzicht en oplossingen / acties die je ...

Lees meer >>

Op 25 juni 2019

Prikkelbare Darm Syndroom symptomen

Wat is Prikkelbare darmsyndroom (PDS)? PDS is een term die wordt gebruikt om een type spijsverteringsstoornis te beschrijven die wordt gekenmerkt door een groep veel voorkomende symptomen, waaronder veranderingen in stoelgang en buikpijn. PDS treft meer dan 10 procent van de wereldbevolking, en hoewel het iedereen kan treffen, komt het het meest voor bij jonge vrouwen van middelbare leeftijd ...

Lees meer >>

Op 3 december 2018