Artikelen over alternatieve geneeswijzen

Wat scheelt er aan? En wat kun je doen? Met de Bepper Balance methode kom je snel tot de kern!

Als je vastloopt, uitgeput bent, voor een keuze staat, niet meer weet waar te beginnen.... Dan is een coach een goed idee. Een klik met een coach is ook belangrijk. Als die er is, dan kun je in 6 sessie een heel eind zijn opgeschoten.  Met de Bepper Balance methode gaat dat soms nog sneller. Je ervaart snel overzicht en dat geeft rust. En mogelijkheden tot inzicht en oplossingen / acties die je ...

Lees meer >>

Op 25 juni 2019

Prikkelbare Darm Syndroom symptomen

Wat is Prikkelbare darmsyndroom (PDS)? PDS is een term die wordt gebruikt om een type spijsverteringsstoornis te beschrijven die wordt gekenmerkt door een groep veel voorkomende symptomen, waaronder veranderingen in stoelgang en buikpijn. PDS treft meer dan 10 procent van de wereldbevolking, en hoewel het iedereen kan treffen, komt het het meest voor bij jonge vrouwen van middelbare leeftijd ...

Lees meer >>

Op 3 december 2018

Waarheen verdwijnt jou energie? Weet je dat je het zelf ook een beetje in de hand hebt!!

Energie is nodig voor ELK proces in je lichaam.Als je last hebt van vermoeidheid, zijn er een aantal dingen die je eens voor jezelf kan onderzoeken.Gebrek aan energie wordt veroorzaakt door de langzame stapeling van schade als gevolg van: Toxines Hormoonuitputting Lifestyle Mindset Het aanpakken van elk van deze energie dieven is de sleutel tot het terugwinnen van je energie....

Lees meer >>

Op 25 november 2018

Wat is helicobacter?

Wat is H.Pylori? Helicobacter pylori (H. pylori) is een spiraalvormige bacterie.  Het veroorzaakt chronische ontsteking en een infectie in de maag en/of in de dunne darm.   Dit type bacteriën  vormt vaak een zweer ergens in het spijsverteringsstelsel, vaak in de maag (maagzweer) of dunne darm.   Symptomen De meerderheid van de mensen met een H. pylori ...

Lees meer >>

Op 25 november 2018

Artsen en patiënten pleiten voor de leefstijlgeneeskunde: 'Pillen lossen niet alles op'

Artsen vertrouwen vaak op medicijnen, terwijl een gezonde leefstijl soms beter werkt om patiënten te genezen. Minister Bruins krijgt daarom donderdag een ‘manifest leefstijlgeneeskunde’.   Een andere leefstijl is soms het beste medicijn. Gezonder eten, meer bewegen en stress tegengaan helpen niet alleen om ziekte te voorkomen, patiënten kunnen er ook door genezen. Dat ...

Lees meer >>

Op 19 oktober 2018