Artikelen over alternatieve geneeswijzen

Herstel je darmflora, herstel je brein: tips van de neuroloog

Gezonde darmbacteriën betekenen automatisch een gezond brein en gezond gedrag. Als je bedenkt dat 80-90% van de serotonine in de darmen wordt geproduceerd, dan is het gemakkelijk te begrijpen dat de invloed van het darmmilieu groot is: op je stemming, op je kijk op de wereld en op je libido! Er is lang van uitgegaan dat de hersenen op een of andere manier geïsoleerd waren van ...

Lees meer >>

Op 12 juli 2018

Contact met engelen

Contact met engelen We hebben allemaal wel eens een afbeelding van een engel gezien. Maar wat is een engel nu echt? Daar zijn verschillende ideeën over. Er wordt vaak gedacht dat een overleden mens een engel in de hemel wordt. Zonder te willen beweren of iets goed of fout is, kan ik stellen dat ik geloof dat engelen afgescheiden energieën zijn van de Goddelijke energie (of van de Bron, ...

Lees meer >>

Op 10 juli 2018

Gezond zelfgemaakt hartig dessert met gezonde vitaminen en mineralen.

Een perfecte combinatie voor na het avond eten. Een advocado met zelfgemaakte mosterd. RECEPT Mosterd Neem 75% donkerbruin mosterdzaad en 25% geel mosterdzaad. Doe deze in een grote glazen pot. Vul de pot met 25% biologische troebele appelazijn en 75% water.Voeg een snufje keltisch zeezout of Himalaya zout toe.Als je van pittig houd voeg je 2 cm verse curcuma toe.Laat de mosterd een ...

Lees meer >>

Op 13 juni 2018

Klachten van keel en luchtwegen

Goed bekeken is elk griepje, verkoudheid, en ook koorts niets anders dan een mechanisme van het zelfreinigend systeem van het lichaam om zich te ontdoen van iets wat er niet hoort. Hoe ‘dat wat er niet hoort’ er dan gekomen is, is een ander – voor ieder individu uniek – verhaal en heeft te maken met zowel fysieke, mentaal-emotionele en/of op diepere bewustzijnslagen gelegen ...

Lees meer >>

Op 18 mei 2018

Chronisch Ziek: een belangrijke richtingwijzer!

Tijd van Heling “…In dit leven komt alles samen, niet uit een, twee of zes incarnaties, maar uit al je incarnaties hier op Aarde. Alles komt nu in je leven naar boven om te worden genezen, elke kleine aangelegenheid...”  (Informatie Telos) De prachtige en hoopvolle boodschap van deze bijzondere tijd is:  Je kunt je totale zelf helen: Spiritueel, mentaal, emotioneel ...

Lees meer >>

Op 18 mei 2018