Artikelen over alternatieve geneeswijzen

Ziekte: Een Holistische Benadering, Deel 1 - Het Individu Als Energie Zowel Als Materie

Op het gebied van traditionele en energie genezing, wordt het aanvaard dat de mens uit energie bestaan en dat dit energie in “laagjes” om het individu zijn. Met andere woorden, meer dan alleenlijk de fysisch lichaam, heeft het individu ook etherische of energie lichamen, waar elk van deze lichamen een driedimensionaal omhulsel vormen om het fysiek lichaam in een type “bel” ...

Lees meer >>

Op 14 mei 2017

Kind in zijn eigen energie

Veel ouders met kinderen die na 1990 zijn geboren, krijgen te maken met nieuwetijdskinderen. Ze passen zich steeds minder aan. Bij hen komt de ontwikkeling van de ziel steeds meer centraal te staan. Deze zielen willen niet meer vanuit gescheidenheid leven, maar vanuit eenheid. Deze lichtkinderen hebben grote moeite met strengheid, ego-strijd, hardheid en macht. Ze begrijpen deze maatschappij die ...

Lees meer >>

Op 21 maart 2017

Wat een bananenschil jou kan vertellen over jouw bewustzijn

Hallo, fijn dat je er bent!Leuk dat je wilt lezen wat ik graag met je wil delen.Ik ben blij met het leven, blij met mezelf.  En blij dat ik daar van genieten mag. Of de zon nu schijnt of het pijpenstelen regent. Of ik nu lachend en springend door de plassen dans of huilend en gefrustreerd onder de zon sta. Met of zonder de meest uiteenlopende interpretaties van ...

Lees meer >>

Op 2 maart 2017

Complementaire zorg bij Kanker

  Waarom complementair bij kanker? Het aantal mensen met de diagnose kanker stijgt helaas elk jaar. De ziekte en de behandelingen hebben veel gevolgen, zowel fysiek, emotioneel als psychisch, daar willen we tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs op 17 en 18 maart bij stil staan. Veelvoorkomende problemen zijn: angst, vermoeidheid, stress, somberheid en het omgaan met de ...

Lees meer >>

Op 1 februari 2017

Psychische mishandeling – Narcisme

Psychische mishandeling – Narcisme   Psychisch mishandeling is een onderdeel van narcisme. Het is zeer destructief binnen relaties en als slachtoffer kan de weg naar herstel kan lang duren. Narcisme is een psychische stoornis en valt onder de noemer pathologie. Een narcist zal nooit erkennen een probleem te hebben en zal altijd naar de ander wijzen. Iedere situatie wordt op ...

Lees meer >>

Op 28 november 2016