Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over alternatieve geneeswijzen

Heb ik sociale angst?

Sociale angst wordt in DSM-IV (handboek voor psychiaters) omschreven als een duidelijke en aanhoudende angst voor 1 of meer situaties waarin men sociaal moet functioneren of waarin men moet presteren en waarbij men wordt blootgesteld aan onbekenden of mogelijke kritische beoordeling door anderen.   Je bent bang dat je je op een manier zal gedragen of angstverschijnselen zal vertonen die ...

Lees meer >>

Op 5 januari 2015

Overtuigingen achter een verslaving.

Wil je stoppen met roken? Zoek dan uit aan welke onbewuste overtuigingen je sigaretten hebt gekoppeld.

Lees meer >>

Op 25 september 2014

15 Tips Om te Stoppen Met Piekeren

Piekeren. Iedereen kent het wel. Je maakt je zorgen over iets wat gebeurd is of je bent angstig voor hetgeen de toekomst misschien gaat brengen. De gedachten blijven maar malen in je hoofd en je wordt er op een gegeven moment doodmoe van.

Lees meer >>

Op 12 juli 2014

Verborgen wijsheid: werken met paarden

Het paard is een eenduidig, holistisch wezen dat van nature slechts overleeft door goed in zijn kudde op de steppe te functioneren. Hierdoor beschikt hij over een groot vermogen: hij draagt bij aan onze innerlijke kracht in het hier en nu.

Lees meer >>

Op 19 juni 2014

Hoogsensitieve personen

Hoogsensitieve personen hoe herken je die ?

Lees meer >>

Op 23 mei 2014