sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over alternatieve geneeswijzen

de hype van vitamine B12

De laatste tijd hoor ik veel cliënten in mijn praktijk die van de reguliere arts het advies krijgen om vitamine B12 te nemen. Deze vitamine B 12 wordt dan meestal ingespoten of kan via een pil worden ingenomen. Een andere naam voor vitamine B12 is cobalamine. Volgens de reguliere artsen is dit een mogelijkheid om extreme vermoeidheid en/of andere psychische problemen te bestrijden.

Lees meer >>

Op 8 juni 2012

De 5 oorzaken van overlijden.

Langer fit blijven? Houd dan rekening met deze oorzaken…..

Lees meer >>

Op 31 mei 2012

Is het de angst waar je in stinct ?

Wat is angst ? Iedereen heeft in min of meerdere mate wel eens last van angsten. Een goede beschrijving geven is moeilijk. Angst is een staat van zijn waarbij alle systemen in ons lichaam betrokken zijn. Angst beïnvloed ons denken,onze emotie,ons gedrag en onze lichaam.

Lees meer >>

Op 18 mei 2012

Hoe chronisch is het chronische vermoeidheid syndroom ?

Het hoofdcriterium van het chronische vermoeidheid syndroom (CVS) is een onverklaarbare voortdurende of steeds terugkerende vermoeidheid die al meer dan een half jaar duurt. De vermoeidheid is op een bepaald moment begonnen en was dus niet levenslang aanwezig. Ze is niet het gevolg van grote inspanningen. Ze verdwijnt of vermindert niet door te rusten. Ze veroorzaakt een ernstige daling van ...

Lees meer >>

Op 28 april 2012

Reguliere alternatieve natuurgeneeskunde,back to the future .

Ik hou me onder andere bezig met natuurgeneeskunde. Persoonlijk vind ik dit een betere naam dan alternatieve geneeskunde, omdat alternatief kan suggereren dat het minder effectief zou kunnen zijn dan de “normale” reguliere geneeskunde.

Lees meer >>

Op 9 april 2012