Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over alternatieve geneeswijzen

ASTROLOGIE, wegwijzer naar inzicht

Wat de mens met zijn leven aanvangt, staat niet in de horoscoop en is ook niet te voorspellen. De constellatie van hemellichamen op een gegeven tijdstip is een symbolische reflectie van de basisstructuur van een individu geboren op datzelfde moment. Onze basisstructuur is neutraal net zoals onze horoscoopkaart. We hebben een vrije wil om onze talenten te ontplooien.

Lees meer >>

Op 27 september 2009

Holistische massage

Een algehele ontspanningsmassage gegeven door een vakkundig masseuse. Het bevordert het welzijn van lichaam en geest en heft eventuele blokkades op.

Lees meer >>

Op 12 november 2007

Reiki maakt het leven leuker

Een leven dat leuker, lichter en minder lastig is. Dat ervaren cliƫnten en cursisten van Rian Romme, een erkende Reikibehandelaar in Amsterdam. Zij gaan opgewekt naar huis en met veel verbazing vertellen ze de volgende keer wat ze in de tussentijd hebben ervaren. Is dat te danken aan Reiki of doen mensen dit zelf? Een gesprek over wat je wel en niet kunt verwachten van Reiki en wat er mogelijk is....

Lees meer >>

Op 20 september 2007

Bioresonantie

De basis van de Bioresonantie berust op de inzichten in de biofysica. Overal in de natuur komen trillingen (resonantie) voor, zowel in de wereld van het grote (aardbevingen), als in het kleine (atoomtrillingen). Voor de mens zijn vooral geluidstrillingen en elektromagnetische trillingen, zoals het licht en de radiogolven van belang.

Lees meer >>

Op 5 september 2007