sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over alternatieve geneeswijzen

KNO klachten en benauwdheid

   ZOUTKRACHTEN  Jurre (4jaar) komt sinds oktober bij jullie in de Haloclinic. Hij heeft als sinds zijn geboorte last van KNO klachten en benauwdheid, hij gebruikt hiervoor veel puffer en antibiotica. Van een collega hoorde ik over de zout kamer. Ik ben het gaan googelen en heb een afspraak gemaakt, want baat het niet dan schaadt het niet.   DE LONGEN ZIJN SCHOON We komen ...

Lees meer >>

Op 8 maart 2018

Depressie of vitamine D te kort?

Uit Nederlands onderzoek blijkt, dat mensen met depressie en angst lagere concentratie van vitamine D in het bloed  hebben. Bovendien bleek dat bij huidige depressieve personen de ernst van de symptomen samenhing met de concentratie van vitamine D in het bloed: hoe ernstiger de symptomen hoe groter vitamine D tekort. Vitamine D wordt voornamelijk onder invloed van zonlicht in de huid ...

Lees meer >>

Op 5 februari 2018

Bijnieruitputting behandelen

Het wordt beschrijven als overwerkt, gestresst, chronische vermoeidheid of totale uitputting. Lange perioden van stress zijn de primaire oorzaak van uitgeputte bijnieren! Het wordt geschat dat ongeveer 80% van de mensen in de wereld lijden aan bijnieruitputting! Volgens James Wilson (dokter en auteur van “Adrenal fatique: The 21st Century Stress Syndrome”) beinvloeden ...

Lees meer >>

Op 2 februari 2018

Mijn geest is als los zand in de wind

Sommige mensen zijn heel gevoelig. Dat geeft niks, het is zowel een uitdaging als een talent. Sommige mensen zijn zó gevoelig, dat ze ooit in hun leven terecht komen in een psychose. Dat is een periode in je leven dat je hele wereld letterlijk op zijn kop staat. Je bent vreselijk bang, of vreselijk blij, al naar gelang op dat moment je basisemotie. Uiteindelijk is het vaak toch een angstig ...

Lees meer >>

Op 2 februari 2018

Mindfulness via de piano, prachtig maar wat gebeurt er in de hersenen bij deze meditatieve muziek?

Gratis Stilteconcert Jan Vayne 'Moment voor jezelf' 16 maart, Hoevelaken Jan speelt als geen ander, hij is een virtuoos, wiens spel geen grenzen kent, speelt de meest indrukwekkende genres, en alles met overgave en heel veel passie! Jan is een kunstenaar, artiest en een meester in het creëren van improvisaties. Hij laat jouw tijdens zijn pianospel voelen wat aanraking middels tonen doet. ...

Lees meer >>

Op 25 januari 2018