sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over alternatieve geneeswijzen

Voorgevoelens en zielenonrust

Deze tekst gaat over hoe je meer rust in jezelf kunt krijgen. In veel gevallen kun je zelf wel achterhalen waar je onrustig van wordt. Maar er zijn ook momenten in je leven dat je gewoonweg niet goed weet waar die onrust vandaan komt. Je moet dan altijd maar afwachten wat er gaat gebeuren. In mijn jeugd viel het mij op dat ik soms zo'n zes weken van tevoren ergens onrustig van werd. Vandaag de dag ...

Lees meer >>

Op 1 januari 2018

Fysieke klachten en het Ascentieproces

“Ascentie gaat over het verheffen, het balanceren en harmoniseren van onze trillingspatronen.” Wij (en de Aarde) worden opgetild naar een hoger bewustzijn. Dit is nogal een proces als je er goed over nadenkt. Want alles in ons dat hiermee niet in harmonie is en vastzit in structuren van lager bewustzijn zal ‘losgetrild’ worden naar een hogere lichttrilling. Eeuwen hebben ...

Lees meer >>

Op 18 december 2017

Reizen

Op reis gaan maakt ruimte vrij in je hoofd. De dagelijkse beslommeringen laat je even achter je. Wat zo belangrijk lijkt in het dagelijks leven, lijkt langzaam zijn waarde te verliezen. Je gedachten drijven meer en meer voorbij zonder dat je ze internaliseert en je wordt van binnen stiller... En weet je wat? Je hoeft daar fysiek niet eens voor naar het buitenland, niet eens buiten je ...

Lees meer >>

Op 11 december 2017

Hoe jij jezelf en anderen op onbewust niveau en plek in jouw wereldbeeld geeft

Ben je onzeker of heb je andere problemen in sociale situaties? Door dit artikel te lezen begrijp je wat de oorzaak is en dat je het kunt veranderen met behulp van een sociaal panoramaconsulent. Hoe jij jezelf en anderen op onbewust niveau en plek in jouw wereldbeeld geeft. Gedachtemensjes  Geef iemand een pop, en hij of zij weet er meteen een sociaal wezentje van te maken. U heeft ...

Lees meer >>

Op 15 november 2017

Budget & Maatschappij VS Mentale Kracht & Energie

De budgetten voor thuiszorg/verpleging/verzorging/begeleidend wonen etc., zoals iedereen bekend is, staan landelijk onder druk, wat ook zo is aangaande jongeren, vluchtelingen, Roma en mogelijk andere groepen of individuen, laat staan dat er voldoende ruimte is voor het praten met en geven van energie aan mensen die dat goed kunnen gebruiken zoals bijvoorbeeld eenzame mensen, mensen die ...

Lees meer >>

Op 9 november 2017