sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over alternatieve geneeswijzen

De holistische mens op vijf niveaus - deel 1: Een werkbaar model

In de vele jaren dat ik studie heb gemaakt van de mens – onder andere door mijzelf te bestuderen – ben ik tot het inzicht gekomen dat mensen bestaan op vijf niveaus, uiteenlopend van het fysieke tot en met een spiritueel niveau. In een serie artikelen beschrijf ik deze niveaus en de betekenis ervan voor onze gezondheid, eventuele ziekte(s) en ons welbevinden, en hoe het jou kan ...

Lees meer >>

Op 31 mei 2017

Transpersoonlijke Therapie & Ziekten: Hoe Het Vinden van Betekenis in Ziekte Jou Kunt Helpen om te Genezen

Er zijn natuurlijk een enorme hoeveelheid van verschillende therapieën en behandelingen om uit te kiezen bij het opstellen van een behandelingsplan. Alles, van voeding, energetische, holistische en kruiden therapieën tot de meer agressieve allotropische vormen van behandeling zoals chirurgie en chemo. Echter, vaker wel dan niet worden de psyché, de ziel en het hart vergeten ...

Lees meer >>

Op 14 mei 2017

Ziekte: Een Holistische Benadering, Deel 3 - Hoe Een Holistische Benadering Kunt Helpen Bij de Beheer en Het Herstel van Ziekte

In deel 1 hebben wij het belang van niet alleen de benadering van de persoon als een fysieke eenheid onderzocht, maar ook dat het van cruciaal belang is om ook de energetische aspecten van de mens te overwegen bij de behandeling van ziekte. Ook in deel 2 hebben we de interactie tussen emotie en ziekte besproken alsook het grote belang van het beheer van emotionele trauma's, ...

Lees meer >>

Op 14 mei 2017

Ziekte: Een Holistische Benadering, Deel 2 - Verbinding Tussen Emoties en Het Ontwikkelen van Ziekten

In deel 1 hebben wij de mens als zowel energie als materie onderzocht. We hebben ook gekeken naar het wetenschappelijk bewijzen voor een interactie tussen de energie-lichaam en het fysiek lichaam. We hebben ook het verband tussen deze lichamen en alles om ons heen onderzocht en vond dat waarnemers, gebeurtenissen en de omgeving, door de wetten van de kwantumfysica, daadwerkelijk ziekte ...

Lees meer >>

Op 14 mei 2017

Ziekte: Een Holistische Benadering, Deel 1 - Het Individu Als Energie Zowel Als Materie

Op het gebied van traditionele en energie genezing, wordt het aanvaard dat de mens uit energie bestaan en dat dit energie in “laagjes” om het individu zijn. Met andere woorden, meer dan alleenlijk de fysisch lichaam, heeft het individu ook etherische of energie lichamen, waar elk van deze lichamen een driedimensionaal omhulsel vormen om het fysiek lichaam in een type “bel” ...

Lees meer >>

Op 14 mei 2017