sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over alternatieve geneeswijzen

Ziekte: Een Holistische Benadering, Deel 3 - Hoe Een Holistische Benadering Kunt Helpen Bij de Beheer en Het Herstel van Ziekte

In deel 1 hebben wij het belang van niet alleen de benadering van de persoon als een fysieke eenheid onderzocht, maar ook dat het van cruciaal belang is om ook de energetische aspecten van de mens te overwegen bij de behandeling van ziekte. Ook in deel 2 hebben we de interactie tussen emotie en ziekte besproken alsook het grote belang van het beheer van emotionele trauma's, ...

Lees meer >>

Op 14 mei 2017

Ziekte: Een Holistische Benadering, Deel 2 - Verbinding Tussen Emoties en Het Ontwikkelen van Ziekten

In deel 1 hebben wij de mens als zowel energie als materie onderzocht. We hebben ook gekeken naar het wetenschappelijk bewijzen voor een interactie tussen de energie-lichaam en het fysiek lichaam. We hebben ook het verband tussen deze lichamen en alles om ons heen onderzocht en vond dat waarnemers, gebeurtenissen en de omgeving, door de wetten van de kwantumfysica, daadwerkelijk ziekte ...

Lees meer >>

Op 14 mei 2017

Ziekte: Een Holistische Benadering, Deel 1 - Het Individu Als Energie Zowel Als Materie

Op het gebied van traditionele en energie genezing, wordt het aanvaard dat de mens uit energie bestaan en dat dit energie in “laagjes” om het individu zijn. Met andere woorden, meer dan alleenlijk de fysisch lichaam, heeft het individu ook etherische of energie lichamen, waar elk van deze lichamen een driedimensionaal omhulsel vormen om het fysiek lichaam in een type “bel” ...

Lees meer >>

Op 14 mei 2017

Kind in zijn eigen energie

Veel ouders met kinderen die na 1990 zijn geboren, krijgen te maken met nieuwetijdskinderen. Ze passen zich steeds minder aan. Bij hen komt de ontwikkeling van de ziel steeds meer centraal te staan. Deze zielen willen niet meer vanuit gescheidenheid leven, maar vanuit eenheid. Deze lichtkinderen hebben grote moeite met strengheid, ego-strijd, hardheid en macht. Ze begrijpen deze maatschappij die ...

Lees meer >>

Op 21 maart 2017

Wat een bananenschil jou kan vertellen over jouw bewustzijn

Hallo, fijn dat je er bent!Leuk dat je wilt lezen wat ik graag met je wil delen.Ik ben blij met het leven, blij met mezelf.  En blij dat ik daar van genieten mag. Of de zon nu schijnt of het pijpenstelen regent. Of ik nu lachend en springend door de plassen dans of huilend en gefrustreerd onder de zon sta. Met of zonder de meest uiteenlopende interpretaties van ...

Lees meer >>

Op 2 maart 2017