Geactiveerde Zuurstoftherapie blijft verbazen

Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik cliënten met veel uiteenlopende klachten. Het is jammer dat patiënten vaak pas in een later stadium de weg naar een natuurgeneeskundige weten te vinden. De klachten zijn zich dan als het ware al vast gaan zetten. Dat is niet zo verwonderlijk als je uitgaat van de meridianenleer. Een specifieke meridiaanverstoring kenmerkt immers zowel psychische, emotionele als fysieke klachten.

Mijn ervaring is dat een klacht zelden alleen komt. Energieverlies, verzuring van het systeem, slaapstoornissen, disbalans, et cetera, gaan veelal gepaard met de klacht waarvoor de cliënt zich meldt. Met behulp van traditionele natuurgeneeskundige therapieën heb ik vaak hele goede resultaten behaald. In onze praktijk ’t Klooster in Oene zien we daar een aantal spectaculaire voorbeelden van.

De beste resultaten heb ik weten te behalen met behulp van de geactiveerde zuurstoftherapie. Ook hiervoor geldt dat er meerdere ziektebeelden en klachtenpatronen effectief behandeld worden. Zo reageren vrijwel alle klachten van de luchtwegen er heel goed op, verbeteren slaapstoornissen en allerlei vermoeidheidsklachten, verdwijnen veel eczeemklachten en wordt fibromyalgie dragelijk of behoren de klachten zelfs tot het verleden!

Eigenlijk is dit niet verbazingwekkend, als je weet hoe geactiveerde zuurstof werkt en wat het doet. Doordat de stofwisseling verbetert, de energieproductie in de cel wordt verhoogd en doordat het immuunsysteem wordt versterkt, krijgt het lichaam de beschikking over meer energie en voelt de cliënt zich al snel vitaler.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt ondersteund en weer actief. De klacht wordt zodoende op een geheel natuurlijke wijze en zonder bijwerkingen het meest effectief aangepakt.


Op June 10, 2013