Nieuw: APS-Therapy bij chronische en acute pijnklachten

Iedereen heeft wel eens pijn en soms is dat ook een probleem. Een gezond en vitaal lichaam kan daar goed mee overweg. Het gaat dan vanzelf wel weer over. Een ingenieus systeem zorgt voor vermindering en herstel van de klachten. Helaas gaat dit om verschillende redenen niet altijd vanzelf goed. Er kan bijvoorbeeld ernstig getraumatiseerd weefsel bij de pijnplek zijn ontstaan. Daardoor functioneren de cellen niet meer naar behoren en is herstel niet of nauwelijks mogelijk. Ook kunnen acute pijnklachten juist steeds erger worden en overgaan in chronische pijn.

APS-Therapy: Dé revolutionaire pijn bestrijdingstherapie voor iedereen!

Het gebruik van het APS-Therapytoestel vermindert de pijnklachten, geeft lokaal meer energie en versnelt de afvoer van afvalstoffen en daarmee het herstel bij acute en chronische pijnklachten.

De therapie is een vorm van elektrotherapie (zenuwstimulatie) die ontwikkeld is in de jaren negentig van de vorige eeuw. Wetenschappelijk en klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de therapie belangrijke biochemische reacties veroorzaakt in de lichaamscellen. De stoffen die daarbij vrijkomen, hebben een pijnstillend, ontstekingsremmend en helend effect.APS-Therapy heeft geen bijwerkingen en vrijwel geen contra-indicaties.

Bij de toepassing in de praktijk wordt gebruik gemaakt kleefelektroden, die op of rond de te behandelen plek op het lichaam worden aangebracht. Soms worden de handen of voeten met een speciale waterelektrode in een klein waterbad geplaatst.

Deze therapie vormt een waardevolle aanvulling op de ondersteuning die natuurgeneeskundig registertherapeut Frouke van Dam bij gezondheidsklachten biedt. De oorzaak van de klachten wordt aangepakt door de natuurlijke stimulatie en ondersteuning van het zelfgenezend vermogen op de pijnplekken van het lichaam.

Op June 10, 2013