Spirovitaltherapie: een goede ondersteuning bij COPD

“De inzet van de Spirovitaltherapie van Airnergy bij de behandeling van COPD is deugdelijk wetenschappelijk onderbouwd met (inter)nationale studies. De therapie is ook op de lange termijn doelmatig en betrouwbaar en dus in medisch opzicht verantwoord.” Dat is de niet mis te verstane conclusie van de medicus professor dr. Klaus Jung van de universiteit van Mainz in zijn beschouwing over Spirovitaltherapie en COPD van november 2012.

Mensen die lijden aan de chronische longziekte COPD weten wat het is om:

· Vaak benauwd te zijn

· Kortademig en snel buiten adem te zijn

· Een versnelde hartslag te voelen

· Slijm op te geven

· Heel moe te zijn. Ook na een geringe inspanning

· Regelmatig in het ziekenhuis opgenomen te worden

· Veel medicijnen te slikken

· Hoe belangrijk het is om te bewegen, maar dat heel vaak gewoon niet kunnen

· Een chronische ziekte te hebben die steeds ernstiger wordt

Voor mensen met COPD is kwaliteit van leven een begrip met een zware lading. Te weten dat je nooit meer echt beter zult worden, maar tegelijkertijd beseffen dat je nog zoveel wilt, terwijl je maar zo weinig kunt.

Dan is kwaliteit van leven met meer gemak een stukje lopen of fietsen, meer energie tot je beschikking hebben, minder benauwd te zijn en samen met je partner, kinderen of kleinkinderen van een gezellige avond te kunnen genieten. Het zit ‘m vaak in kleine dingen.

De Spirovitaltherapie uit Duitsland biedt mensen met COPD een echte ondersteuning. Door de werking van deze veilige en natuurlijke therapie krijgen gebruikers meer energie en een beter werkend immuunsysteem. Het is zeker geen wondertherapie, maar wel een goede aanvulling op alle reguliere therapievormen en een waardevolle ondersteuning in het dagelijks leven.

De therapie is onderbouwd met een breed scala aan wetenschappelijke onderzoeken. Voor de professionele liefhebber is er een medisch en wetenschappelijk compendium in het Duits of Engels verkrijgbaar.

Ook de ervaringen van vele gebruikers zijn vastgelegd. Dit alles is te vinden en nog veel meer op www.geactiveerde-zuurstof.nl/copd-behandelen.

Op November 3, 2013