Spirovitaltherapie: wat is het precies?

Goed slapen, volop energie en een goede weerstand tegen ziekte. Dat zijn de belangrijkste effecten die gebruikers van de Spirovitaltherapie ervaren.

De toepassing van de therapie zorgt ervoor dat de ingeademde zuurstof beter door het lichaam kan worden benut. Dit heeft een positieve invloed op de gezondheid en de vitaliteit.

Bij de Spirovitalherapie worden de zuurstofmoleculen in het therapietoestel op een natuurlijke wijze geactiveerd. Door deze activering komt een fractie energie vrij. Deze energie wordt gebonden aan watermoleculen. Deze extra energie wordt via een lichte neusadembril aan de therapiegebruiker toegediend.

Voor welke aandoeningen en ziektebeelden is het geschikt?

Spirovitaltherapie wordt vaak gebruikt in combinatie met of als aanvulling op een andere - reguliere - behandeling. De therapie werkt ondersteunend bij chronische ziekten en aandoeningen zoals:

 • Astma en copd
 • Slaapstoornissen en slaapapnoe
 • Stressklachten en burnout
 • Huidklachten en eczeem
 • Verhoogd cholesterolgehalte
 • Concentratiestoornissen
 • Chronische vermoeidheidsklachten
 • Hart- en vaatziekten
 • Bloeddrukproblemen
 • Allergie en hooikoorts
 • Fibromyalgie
 • Maculadegeneratie

Spirovitaltherapie is een volstrekt natuurlijke therapie, waarvan in de afgelopen achttien jaar geen bijwerkingen of contra-indicaties gebleken zijn. Het is een effectieve complementaire therapie bij de behandeling van allerlei chronische ziekten en aandoeningen.

Spirovitaltherapie iets voor u?

We kunnen ons heel goed voorstellen dat u na het horen van enthousiaste verhalen van vrienden of kennissen of het lezen van de interessante informatie over de therapie, de studies en de ervaringen van gebruikers, graag wilt weten of de Spirovitaltherapie ook voor u iets zou kunnen betekenen.


De therapie heeft een brede basiswerking en er zijn geen vervelende bijwerkingen of contra-indicaties van bekend. Toch wil dat niet zeggen dat de Spirovitaltherapie voor iedereen een goede ondersteuning biedt. Het is uiteraard geen ‘Wondertherapie’ en ook geen Haarlemmerolie.

Spirovitaltest

Om vast te kunnen stellen of de therapie in uw geval een positieve ondersteuning kan leveren, kunt u de therapie gaan uitproberen bij een van de 150 Spirovitalpraktijken in Nederland en Vlaanderen, of een toestel huren om er thuis mee te gaan werken.


U kunt—en dat vinden wij eigenlijk heel verstandig—nog een tussenstap maken en de Spirovitaltest doen. Door het beantwoorden van een aantal vragen ontstaat een goed beeld van de mogelijke toegevoegde waarde van de therapie in uw situatie. U kunt de test online invullen en zien welk advies wij voor u hebben. Op basis van dit advies kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Spirovitaltest voor gebruikers

Spirovitaltest particulier is voor mensen die overwegen de Spirovitaltherapie - bij een praktijk of thuis – te gaan gebruiken om gezondheidswinst te boeken. Daarvoor kunt u de Spirovitaltest particulier onlineinvullen en de resultaten aan ons mailen. U ontvangt uw persoonlijk advies van ons dan per email. U vindt de Spirovitaltest op http://www.geactiveerde-zuurstof.nl/Spirovitaltest.htm.

Op December 5, 2013