Artikel afbeelding

Overwin sociale angst

Zit je met jezelf in de knoop en heb je het gevoel dat je constant in een negatieve spiraal zit? Niks wat je doet lijkt een positief effect te hebben en je ziet geen uitweg meer. Je voelt je gevangen in jezelf, in je gedachten, emoties en angsten. Je hebt het gevoel dat je kapot gaat en dat de leegte steeds ondraaglijker wordt en dat de keuzes die je maakt drastische gevolgen hebben voor jou en je omgeving.

Het kan ook anders

Wil je een eind aan maken aan deze vicieuze cirkel en ervaren dat er ook voor jou een fantastisch leven in het vooruitschiet ligt? Jij bent in staat om op dit moment die beslissing te maken waarbij jouw leven er compleet anders uit kan zien; een leven waarin jij de volledige controle hebt over jouw gedachten, emoties en angsten.

Overwin sociale angst en vertrouw op je eigen kracht en genialiteit

Jij kunt een leven leiden waarin jij jezelf leert kennen als de beste versie van jezelf. Een leven waarin je vertrouwen hebt in jouw eigen kracht en genialiteit. Jij een toekomst hebt waarin jij de regie hebt en gefocust bent op je eigen opgestelde doelen. Wil je je leven de baas zijn? en ben je er klaar om de beste versie van jezelf te ontmoeten?

Hoe kun je van je sociale angst af komen?

Volgens Freud (grondlegger psychoanalyse) bestaat psychisch functioneren uit drie delen: een bewust deel, een voorbewust deel en een onbewust deel. De meeste reguliere therapievormen richten zich op het bewuste deel. Je gevoelens, emoties en (sociale) angst spelen zich echter af in het onbewuste deel. Als je dus problemen ervaart zoals het hebben van angsten, zullen die problemen op onbewust niveau moeten worden aangepakt. Hypnose maakt dit mogelijk.

Waarschijnlijk heb je eerder over je probleem gesproken en wellicht heb je ook hulp gehad om van je sociale angst af te komen. Je bent op deze site terecht gekomen, dus je hebt je angsten nog niet overwonnen.

Op January 5, 2015