Fie's Verhaal over moed en dapperheid

Onderstaand vindt u een reactie van iemand die heeft geschreven over haar eigen groeiproces om weer tot gezondheid te kunnen komen, met mijn hulp en behandeling(en). Ik heb met haar goedkeuring, en op haar eigen verzoek, dit artikel op naam gepubliceerd. Het doel van dit artikel is om aan mensen te laten zien dat je met het omstellen van je leefstijl een ernstige ziekte proces, gecombineerd aan de correcte behandeling, veel kan bereiken.

"Hier mijn verhaal waardoor ik bij jou onder behandeling ben gekomen:

Toen er bij mij borstkanker werd geconstateerd heb ik direct besloten mij onder behandeling te stellen van de heer Rassie Erasmus. Rassie Erasmus kennen wij al van de jaren 2004 toen onze kleinzoon alleen maar ziek of onderweg was. Het advies en de behandeling om het kleine mannetje weer op orde te krijgen was de darmflora te herstellen en anders te gaan eten en drinken. Nà enige tijd herstelde hij en werd het eindelijk een vrolijk, gezond ventje die nu 14 jaar is en nog steeds niet snoept en geen coca cola drinkt en gezond is gebleven!

Hierdoor was ik er van overtuigd dat Rassie mij door deze moeilijke periode heen zou kunnen helpen. Bij de eerste afspraak vroeg Rassie waarom ik bij hem kwam voor ondersteuning van mijn ziekte en wat ik ervan verwacht. Ik heb toen geantwoord dat de voorgaande ervaring met onze kleinzoon mij heeft overtuigd dat de behandelmethode van Rassie mij kan helpen bij het proces van de kanker en de komende operatie.

Begin april 2014 ben ik samen met Rassie een behandelplan op gaan stellen. Direkt voelde ik mij begrepen, er luisterde serieus iemand naar mij. Er werd mij verteld hoe belangrijk mijn voeding is om de kankercellen geen kans te geven zich in mijn lichaam verder te ontwikkelen en er voor te zorgen dat ik mijn lichaam en welzijn zelf in de hand kan hebben als ik maar bereid ben om offers te brengen. Offers in de zin van mijn levensonderhoud, eetgewoonte en beweging volledig te herzien. Rassie leerde mij tijdens de wekelijkse consulten over hoe ik mijn voedingspatroon kon wijzigen en continueren. Zo gingen vanaf die tijd alle voorverpakte etenswaren de deur uit.

Radicaal hebben wij de met suiker doorspekte artikelen laten staan, zijn minstens 2 liter water dagelijks gaan drinken, en iets dat van groot belang is, welke groenten, fruit, zuivel en vlees wel of niet bij elkaar horen of kunnen. Er werd mij duidelijk uitgelegd waarom ik in de avonduren niet meer zou moeten eten. Uiteraard geen alcohol maar wel heel veel fruit en rauwkost. Het leren hoe voeding werkt in je lichaam is interessant en je komt tot de conclusie dat je dan beter alles zelf kunt bereiden dan dat het uit de fabriek komt want daar wordt zoveel aan toegevoegd waarvan ik niet zou weten wat het allemaal inhoud maar wat mij wel duidelijk is geworden dat er veel slechte stoffen toegevoegd worden die een mens ziek kunnen maken, te samen met luchtverontreiniging etc.

Van melk heb ik nooit gehouden en nu werd mij aangeraden om geitenmelk en -yoghurt te nemen en dat vind ik heerlijk, ik voel me daar heel goed bij en mijn lichaam accepteert het beter.

Doordat ik ver voor de operatie bij Rassie onder behandeling was, heeft mijn lichaam zich al heel veel kunnen ontdoen van giftige stoffen en is de schoonmaak binnenin zijn werk al gaan doen. Ik heb de operatie goed doorstaan, de volgende dag was ik alweer thuis en met enkele weken was ik fris, vol goede moed, energiek en begonnen de lymfeklieren het vocht te verwijderen. Al snel kon ik de bewuste arm weer goed gebruiken en was het litteken aan de buitenkant mooi genezen. Door mijn voedingspatroon te veranderen heb ik sterke nagels gekregen, van kinds af aan had ik zachte nagels die snel inscheurde met het gevolg dat ik er altijd aan zat te peuteren. Nu heb ik hardere nagels gekregen.

Nu was ik zover dat ik met Rassie samen een trainingsprogramma ben gestart en door de begeleiding en het langzaam opbouwen met behulp van een trainingsschema kan ik al goed mijn weg vinden in de buitenlucht aangezien dit van groot belang is, dus niet alleen je voeding veranderen maar ook meer bewegen.

Ik kan iedereen aanraden serieus te gaan nadenken om je voeding te veranderen, het is zo leuk om je eten zo klaar te maken als je zelf lekker vindt, al die mooie kleuren van groenten, bloemen en tal van gezonde toevoegingen met noten je bord een prachtige uitstraling geeft en je blij wordt dat het er zo mooi uitziet.

Met vriendelijke groet, Fie Baar-Hofman

Hendrik-Ido-Ambacht"

Op March 13, 2015