Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen

Reizen

Op reis gaan maakt ruimte vrij in je hoofd. De dagelijkse beslommeringen laat je even achter je. Wat zo belangrijk lijkt in het dagelijks leven, lijkt langzaam zijn waarde te verliezen. Je gedachten drijven meer en meer voorbij zonder dat je ze internaliseert en je wordt van binnen stiller...

En weet je wat? Je hoeft daar fysiek niet eens voor naar het buitenland, niet eens buiten je woonplaats, niet buiten je huis. Reizen kun je vanaf iedere plek. Wij mensen hebben daar een fijn instrument voor gekregen: het is je fantasie, of je creatieve brein, waarmee je ongelimiteerd kunt verplaatsen naar waar je wilt zijn, met de knip van een vinger.

Reis naar een warm oord, waar je volledig in de watten wordt gelegd, of naar een plek waar je jouw energieke lichaam uitdaagt tot grote pieken. Met je fantasie kan en mag alles, dus hou je niet in!

Reizen met je gedachten is een fantastische manier om even uit de drukte te stappen. Gun jezelf af en toe even tijd om stil te zitten op een stoel, of stilte wandelen in het bos en af te dwalen.

Wat is het helend om af en toe eens naar de Stille Ruimte in jou te reizen.

Op December 11, 2017


Over Michiel Lap

Op 25-jarige leeftijd brak Michiel zijn nek tijdens een mountainbike ongeluk en raakte volledig verlamd. Na jaren van revalidatie en vele therapievormen, herstelde hij wonderlijk goed en daardoor kan hij weer lopend door het leven. Zijn zoektocht naar fysiek en geestelijk herstel, brachten bijzondere mensen op zijn pad. Hij ontwikkelde een diepe interesse voor bewustzijnsgroei, de weg naar binnen toe. Op jonge leeftijd werden grote levensvragen zijn belangrijkste drijfveer. Hij volgde opleidingen, bestudeerde en bezocht de spirituele meesters van deze tijd. Hij ondervond hoezeer gedachten van invloed zijn op gedrag en houding naar het leven. In deze leerweg ontdekte hij hoe je manager van je gedachten kunt zijn en innerlijke rust kunt gebruiken als basis. Hij herontdekte zichzelf. Het ongeluk was een verdiepende zoektocht terug naar geluk. Hij inspireert nu anderen naar innerlijk geluk in zijn praktijk Stille Ruimte, geeft lezingen en trainingen en organiseert Bewust Zijn evenementen.

Ingediend door Praktijk Stille Ruimte - Coaching, therapie en spiritueel advies

Oude Bredasebaan 27, Oosterhout