Artikel afbeelding

KNO klachten en benauwdheid

ZOUTKRACHTEN

Jurre (4jaar) komt sinds oktober bij jullie in de Haloclinic. Hij heeft als sinds zijn geboorte last van KNO klachten en benauwdheid, hij gebruikt hiervoor veel puffer en antibiotica. Van een collega hoorde ik over de zout kamer. Ik ben het gaan googelen en heb een afspraak gemaakt, want baat het niet dan schaadt het niet.

DE LONGEN ZIJN SCHOON

We komen nu wekelijks een uurtje in de zoutkamer en resultaat is fantastisch. Na 2 maanden gingen we minderen met de puffers en vanaf november gebruiken we helemaal niks meer. Zijn longen zijn schoon en hij is helemaal niet meer ziek geweest, waar hij normaal in de maanden met de R behoorlijk last van verkoudheid en benauwdheid had en vaak ziek was. Ik merk wel dat dat hij elke week moet gaan en om het te onderhouden. Hij heeft alleen nog last van zo nu en dan een snot neus of een hoestbui.

Jurre zijn long arts is ook blij verrast.

CHRONISCHE VOORHOOFDSHOLTEONTSTEKING

Zelf ben ik werkzaam in de luchtvaart en heb eigenlijk altijd last van chronische voorhoofdsholteontsteking, aangezien ik al begeleiding van Jurre mee moet,merk ik goed dat mijn holtes leeg zijn en minder last heb van mijn oren.

mvg groet

Akke moeder v. Jurre

Op March 8, 2018