Artikel afbeelding

GO with the FLOW

GO with the FLOW

“Mijn lage energie level zorgt ervoor dat ik geen flow en plezier meer ervaar in mijn dagelijkse leven.”

“Ik wil heel graag de oude patronen doorbreken maar alle pogingen die ik doe eindigen steeds weer in een teleurstelling. Ook mijn lichaam protesteert regelmatig met vage klachten.”

Dagelijks hoor en zie ik deze verhalen voorbij komen.

Hoe fijn zou het zijn om weer in beweging te komen en stap voor stap je energie en flow weer terug te krijgen?

Graag deel ik deze week een super mooie tool met jullie!

Ik weet uit ervaring hoe het is om weinig tot geen energie te hebben en weet ook welke impact dit heeft op alle facetten van het leven.
Wat ik echt zie als een nummer 1 life- changing tool en wat mijn energielevel een enorme boost heeft gegeven is wandelen.

Oké… denk je nu misschien. Ik zal vertellen hoe deze passie bij mij is ontstaan.

Ik had nul energie, vage lichamelijke klachten, zag overal als een berg tegenop waardoor ik steeds minder leuke dingen deed. Ik had mijn lichaam en geest door de jaren heen uitgeput. Ik wist dat ik van de bank af moest komen en de touwtjes weer in handen moest gaan nemen.

Door het wandelen kon ik rustig in mijn eigen tempo en op een gunstig tijdstip werken aan mijn conditie.

Geen power, prestatie of uitputtende oefeningen maar een liefdevolle, rustgevende work-out.

Al na een paar keer had ik de smaak te pakken en voelde ik mij lichamelijk fitter leek ik minder stress te ervaren. Bovendien genoot ik enorm van de natuur en werden mijn zintuigen weer geprikkeld en sliep ik beter.

Zoals jullie vast weten heeft wandelen nog meer voordelen.

Na enkele weken heb ik hier de technieken Mind-Walk aan toe mogen voegen.

Mindful wandelen met invloeden uit Yoga, Tai-Chi, meditatieve wandeltechnieken, ademhalingstechnieken, visualisaties en meditaties.

Een liefdevolle manier om je lichaam en geest weer in gang te zetten waardoor je al snel meer energie en balans in je leven zult gaan ervaren.

Mind-Walk is een veilige en effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren.

Maar het gaat voor mijn gevoel veel dieper….

Tijdens de Mind-Walk trainingen die ik nu zelf geef zie ik zo veel mooie dingen gebeuren.

Ten eerste al het feit dat mensen tijd voor zichzelf vrijmaken, een investering in zichzelf willen doen om beter in je vel te zitten. Zelfliefde komt hier om de hoek kijken. Wat vind jij jezelf waard?
Iedere training werken we met een nieuw thema. Zo komen o.a. balans, dromen en kracht aan de orde. Ik zie veel bewustwording rondom de aangeboden thema’s ontstaan. Dit werkt ook door na de trainingen en deze bewustwording zorgt voor een verandering, een verschuiving in de gedragspatronen.

Door de visualisatie-, meditatie- en ademhalingstechnieken ervaar je weer rust en merk je op welke manier van ontspanning voor jou het beste werkt. Ook leer je dit toe te passen in je dagelijkse leven.

Ik zie dat de focus tijdens deze wandelingen weer naar binnen gaat waardoor er weer inzicht komt in de wensen en verlangens die er diep van binnen zijn. Signalen van het lichaam worden waargenomen. Aandacht voor wat jij op dit moment ervaart op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Hoe fijn is het om in balans te komen en stap voor stap de verandering teweeg te brengen die voor jou werkt en blijvend is?

Door Mind-Walk te combineren met 1 op 1 coaching heb je prachtige sterke tools in handen om nu je leven voorgoed te veranderen en weer energie en flow ervaren.

Een waardevolle investering in jezelf!

Wil je meer weten over Mind-Walk en/of het LEEF!coaching programma?

Neem dan nu contact met mij op via info@praktijk-leef.nu zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Liefs Sandra

www.praktijk-leef.nu

Op June 20, 2018