Artikel afbeelding

Wat scheelt er aan? En wat kun je doen? Met de Bepper Balance methode kom je snel tot de kern!

Als je vastloopt, uitgeput bent, voor een keuze staat, niet meer weet waar te beginnen....

Dan is een coach een goed idee. Een klik met een coach is ook belangrijk. Als die er is, dan kun je in 6 sessie een heel eind zijn opgeschoten. 

Met de Bepper Balance methode gaat dat soms nog sneller. Je ervaart snel overzicht en dat geeft rust. En mogelijkheden tot inzicht en oplossingen / acties die je helpen te verbeteren of veranderen waar jij behoefte aan hebt en waar jij invloed op hebt. 

Hoe dat werkt? Naast de inzet van de reguliere tools binnen coaching, wordt ook gewerkt met het Bepper Bord. 

In alle gevallen als iets niet lukt, ga je analyseren. Je kijkt waaruit iets bestaat en onderzoekt de onderdelen en de samenhang daartussen. Zoals bij een taart die je bakt. Lukt het niet, dan kijk je uit welke ingredienten het deeg is samengesteld, of die verhouding goed is, of de temperatuur van de over in orde is....enzovoort. Je onderzoekt.

Dat doen we ook met de Bepper Balance methode tijdens een coach-sessie. Als je dat wilt uitproberen dan ben je van harte welkom. Het gaat snel en prettig. Je kunt stappen zetten en voelt gelijk verandering. Het zet jou aan het werk maar op een hele toegangeljk wijze met hulp van een zeer ervarenen goede coach die luistert, begeleid en meekijkt bij jouw zoektocht op weg naar verbetering. Met aandacht, respect, geduld en een rugzak vol mogelijkheden.

Op June 25, 2019