Ontspan Hypnotherapie Bommelerwaard

Hypnose een turbo methode!

Ontspan hypnotherapie is ontstaan toen ik erachter kwam wat er allemaal mogelijk is met Hypnose en hoe snel deze methode werkt. Iedereen zou kennis moeten maken met hypnose. In mijn praktijk in Zaltbommel, centraal gelegen dicht bij de A2, kun je voor alle soorten hypnotherapie terecht. Burn out problemen, examenangst, verslavings, gedragproblemen, comfortabel bevallen, chronische pijn zijn voorbeelden waar je baat bij hypnose kunt hebben. En dat in 1 tot 3 sessies!

Stress is een de nummer 1 veroorzaker van veel ziektes en klachten. Hypnose is een efficient middel om stress op een prettige ontspannen manier af te voeren. Voorkom daardoor veel klachten en los hier ook al bestaande klachten mee op.

Hypnose kan vaak ook helpen bij pijn. Zonder chemische middelen je pijn bestrijden. Ontspan hypnose gaat kijken wat de beste therapie methode is om de pijn blijvend te bestrijden.

Comfortabel bevallen: zonder chemische middelen op een natuurlijke manier bevallen. Voordat je gaat bevallen leer je een methode om zo ontspannen mogelijk te bevallen. In een aantal sessies leer je zelf alle tools. Bij de bevalling hoeft de hypnotherapeute niet te zijn.

Elke vorm van hypnose is zelfhypnose en je blijft dus ten alle tijden zelf in controle. Iedereen die de basishouding: ik kan het, ik wil het en ik doe het aanneemt zal via de Dave Elman (directe hypnose) methode in hypnose gaan. Je onderbewustzijn is een krachtige tool die je kan inzetten om positieve veranderingen te weeg te brengen.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over hypnose? Hoe het werkt, wat het voor je kan doen neem dan snel contact met mij op.

Op August 11, 2019