Liefde voor jezelf is de sleutel

Lief mens,

Wist je dat ziekte, pijn, klachten, een boodschap is van je lichaam? Het laat je voelen wat er van binnen bij je speelt (gedachtes, gevoelens en emoties) en ook hoe je met jezelf omgaat, je levensstijl: is er balans? of ga je maar door?

De oorspronkelijke blauwdruk van ons lichaam/energiesysteem is gezond. Alleen een negatief denkpatroon brengt het uit balans en kan ons ziek maken.
Het wegstoppen/ vermijden gaat niet werken, het komt toch iedere keer weer terug, omdat het in ons systeem blijft zitten.

Geef en gun jezelf wat je nodig hebt, Liefde voor jezelf is de sleutel.

De basis om te helen, ligt bij de relatie met Jezelf.

We hoeven niet bang te zijn voor onze emoties. Het is juist heel mooi dat we via ons lichaam ons kunnen uiten.
Onderdruk de emoties en gevoelens niet, maar laat het toe, het is helemaal oké. Laat het toe in zachtheid. Dan komt het los, kan het uitwasemen uit je systeem en kun je het gaan loslaten. Dit geeft opluchting en weer ruimte in jezelf.

Angst om controle te verliezen, angst overal voor, zit in ons denken, in onze mind. Je identificeert je er dan mee. Maar jij bent zelf niet die angst. Het zijn slechts herinneringen, oude overtuigingen en patronen die we hebben ontwikkelt, bv sinds onze jeugdjaren en zelfs uit oude levens.
Als je daar bewust van bent, kun je de relatie met die oude patronen en gedachtes gaan transformeren. Dit vraagt toewijding, focus en inzet, omdat we het als zo lang bij ons dragen.

Het is een keuze, een besluit vanuit je hart, om hieraan te willen gaan werken.

Omdat denken ons doet stilstaan, we komen niet verder, is het belangrijk om te gaan leven vanuit je hart.
Je hart kent geen oordeel, geen ego, het is zuiver, liefde. In ons hart is dankbaarheid, waarheid, compassie, vertrouwen, intuitie.

Geef jezelf liefde, dit betekent ook zorg voor je geest en lichaam. Vind jezelf de moeite waard

Een aantal jaren geleden heb ik de keuze gemaakt om hiermee aan de slag te gaan. Emotionele stukken ga ik aan.
Het geeft me inzichten en bewustwording en daardoor kan ik ook beter inspelen op bepaalde situaties en een andere keuze maken.
Zo groei ik geestelijk en kom ik steeds verder.
Steeds meer groei ik toe naar mijn ware ik en mijn oude patronen worden daardoor geneutraliseerd.
Ik ben niet beter of anders dan ieder ander, het is een keuze die je maakt.
En dat is een waar geschenk aan jezelf. En daarmee raak je ook anderen, omdat we allemaal energetisch zijn verbonden met elkaar.

Liefs, Saskia

Op January 18, 2021