Healing en coaching

Genezing vindt plaats op vele niveau's. Op het energetisch nveau spreken we van heling. Ziektes en ongemakken kunnen ontstaan op het energetisch niveau. Het kan zijn dat er iets in je energielichaam blijft hangen waar je allaan klaar mee bent. Dan is het fijn om langs een healer te gaan waar je je vertrouwt bij voelt. 

Het kan zijn dat je gewoon even een energetisch bad wil nemen, je even wil laten doorlichten.

We weten nooit van te voren wat zich zal aanbieden tijdens een healing. Maar je hoeft niet bang te zijn: alleen datgene wordt zichtbaar dat je wezen wil laten zien en waar je wezen heling voor wil ontvangen. 

Soms laten we oude patronen los, soms komen er engelen langs... Maar veel hangt ook af van in hoeverre jij je opensteld.

Ik ben heel gelukkug met de healings die ik de afgelopen tijd heb mogen geven, de stappen die ik mensen zie maken. Simpelweg omdat er een kleine blokkade verwijderd is. Maar vooral omdat dingen helder geworden zijn. 

Vaak heb ik na de behandeling nog wat contact via Messenger of Whatsapp. Zodat ik mogelijk nog een beetje help bij het proces en ik vind het zelf ook erg fijn op de hoogte te blijven.

Ik weet dat ik heel krachtig werk kan doen. Het is niet voor niets dat ik herkend ben door 'wisdomkeepers' en 'elders' van oude tradities.  Ik zeg dit even omdat ik niet de eerste de beste ben. Op onze websites kan je meer informatie vinden over de grote ceremonies waaraan ik heb mogen deelnemen. (Op de foto sta ik naast de man met de prachtige blauwe veren) 

Maar in het helend werk gaat het om jou grote en kleine werk. De hele fijne afstemming: dat is het! 

We zijn engelachtige wezens en maar al te vaak vergeten we dit of verliezen we het contact met deze laag van ons diepste en zuivere zelf. 

Dankjewel voor je tijd dit te lezen.

Op September 20, 2021