Athanor


Waardenburg 112 2181 LM Hillegom
0636258588 Klik om te bellen

Over Athanor

HYPNOTHERAPIE
Met hypnotherapie breng ik je door middel van trance in contact met je onbewuste. Je richt al je zintuigen naar binnen zodat je onbewuste je mee kan nemen op reis. Tijdens deze innerlijke reis kun je inzichten en oplossingen vinden voor je klachten in het nu. Je blijft zowel tjdens als na de behandeling bewust en alert.

REGRESSIE- EN REÏNCARNATIETHERAPIE
Met regressie- en reïncarnatietherapie begeleid ik de cliënt terug naar een specifieke bewuste of onbewuste ervaring in het verleden die op een ongewenste manier zijn/haar leven beïnvloeden. Naast het recente verleden en de jeugd worden ook geboorte, zwangerschap, conceptie en alle ervaringen daaraan voorafgaand (vorige levens en periodes tussen levens) in acht genomen. Door het herbeleven van de gebeurtenissen is voor de cliënt mogelijk om emoties en fysieke pijnen te ontladen. Hij/zij wordt zich bewust van hoe beperkende patronen en overtuigingen zijn ontstaan, hoe ze zich steeds weer herhalen en hoe ze deel van een specifiek thema uitmaken. Met dit inzicht krijgt de cliënt de keuze om veranderingen in zijn/haar leven te brengen.

JONGEREN- EN KINDERTHERAPIE
Ik begeleid kinderen en jongeren op een creatieve en speelse manier die op hun leeftijd aansluit. Omdat iedere kind uniek is, pas ik de therapie aan de specifieke behoeften van het kind aan. Het doel van de therapie is het kind helpen zijn eigen kracht te (her)ontdekken, zijn eigen hulpbronnen te activeren om beter gebeurtenissen te kunnen verwerken en zo zijn zelfvertrouwen te vergroten. Dit doen we samen door middel van bijvoorbeeld tekenen, boetseren, verhalen vertellen of het uitspelen van situaties. Spelenderwijs gaan we door de gebeurtenis heen, zodat het kind oude, belastende patronen en gevoelens bewust kan ervaren, begrijpen en vervolgens loslaten. Als het nodig is, geef ik een flesje Bach-Bloesem remedies mee als ondersteuning van het verwerkingsproces.

 

Foto's

Maria Franzi Föllmi

Athanor in het kort

Soort geneeskundige

Hypnotherapeut
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Hypnotherapie
Kindertherapie
Mindfulness
Psycho-sociale therapie
Regressie therapie
Reincarnatie therapie
Traumatherapie

Onze locatie

Athanor


Waardenburg 112 2181 LM Hillegom
0636258588 Klik om te bellen