Balance your World


Noordweg 18 2641 AL Pijnacker
06 44908447 Klik om te bellen

Over Balance your World

Balance your World Pijnacker-Nootdorp

Lineke Mourits is een allround coach en facilitator. Vanuit een holistische visie helpt zij mensen hun kracht en vitaliteit te leven. Zij is een natuurtalent in het begeleiden van groepen en individuen.

Via de online boekingsknop kun je 1 op 1 sessies inplannen. Deze vinden plaats in de praktijk in Pijnacker. Je kunt in de praktijk pinnen of gepast contant betalen.

En welkom bij de Bars Class, ook wel Access Bars Training of Cursus genoemd. Lineke is Bars Facilitator bij Access Consciousness Nederland sinds januari 2015. Eind 2014 heeft ze de Bars geleerd van Gary Douglas, oprichter/founder van Access Consciousness. Access Bars heeft al bij vele mensen het leven veranderd.

Leer de Bars in een gecertificeerde cursus van 1 dag en wordt officieel Bars Practitioner. Bars Class wordt maandelijks gegeven bij Balance your World in Pijnacker, bij Centrum Djoj in Rotterdam en in overleg op andere locaties in Nederland, België en wereldwijd.

Op de website van Balance your World vind je alle informatie, en neem contact op per email of telefoon voor verdere vragen.

Wat wil jij in je leven veranderen?

Foto's

Lineke Mourits - Balance your World - Pijnacker-Nootdorp

Balance your World in het kort

Soort geneeskundige

Holistisch therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Access Bars
Coaching
Cranio sacraal
Emotioneel Lichaamswerk
Mindfulness
Spirituele geneeswijze
Traumatherapie
Voetreflexologie
Yoga

Certificeringen

Access Bars Facilitator

Team

Onze locatie

Balance your World


Noordweg 18 2641 AL Pijnacker
06 44908447 Klik om te bellen