Basiskracht


Hogepad 8 8181 TT Heerde
0578696999 Klik om te bellen

Over Basiskracht

Ik heb een praktijk voor coaching. Hier begeleid ik mensen van 0 tot 100 jaar die vastlopen in het dagelijks leven. Na 25 jaar in het Basisonderwijs gewerkt te hebben als leerkracht, ben ik begonnen als Kindercoach. Inmiddels komen zowel kinderen als volwassenen bij mij en voel ik mij steeds meer een levenscoach. Ik geef inzicht in hoe je leven er op dit moment uitziet en wat je eigenlijk zou willen, wat je basis is. Daarin staan bovenaan de lijst vaak: echtheid, oprechte betrokkenheid, puurheid, jezelf kunnen en mogen zijn.

Door samen te zoeken naar mogelijkheden komen er veranderingen die leiden tot meer balans in je leven. Dit geldt niet alleen voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen.

Ik werk intuïtief en wil zo min mogelijk weten over de client voor het eerste consult. Vooral bij hoogbegaafde en/of hoogsensitieve kinderen wekt dit vertrouwen, omdat ik niets weet en helemaal open sta voor hun verhaal.

Bij volwassenen beginnen we met de vraag: wat is het belangrijkste wat je op dit moment wilt veranderen in je leven? Als we dit duidelijk hebben ga je er zelf mee aan het werk. Tijdens de vervolgsessies kijken we wat je valkuilen zijn in het veranderingsproces.

De meest gestelde vraag is: wie ben ik, wat wil ik en hoe kan ik dat bereiken? Of zoals een jongen (5 jr) op mijn vraag: "waarmee kan ik je helpen?" zo treffend zei: "Ik wil weer mezelf worden!"

Mijn doelstelling is dat je zelf aan het werk gaat en daardoor de veranderingen in gang zet. Hierdoor blijf je eigen baas en wordt je niet afhankelijk van mij of iemand anders. Tijdens de sessies hebben we gesprekken, krijg je oefeningen om bij jezelf te blijven en in balans te komen. Ik ga uit van 4 sessies, waarna je zelf verder kunt!

Kijk voor meer info op: www.basiskracht.com

Met vriendelijke groet,

Anki Bosman

Foto's

Basiskracht

Basiskracht in het kort

Soort geneeskundige

Magnetiseur
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Kindertherapie
Magnetiseren
Meditatief bewegen
Spirituele geneeswijze

Onze locatie

Basiskracht


Hogepad 8 8181 TT Heerde
0578696999 Klik om te bellen