sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Kerkweg 37
    6105 CC Maria hoop
  • 0683269095

CREATIVE CONNECTING coaching and training

Creative Connecting is een ervaringsgerichte praktijk in Maria Hoop, Limburg. Hier kun je terecht voor hulpvragen ten aanzien van werk, relaties, verlies, assertiviteit, balans en omgaan met veranderingen, onder anderen. Bij Creative Connecting kan je ook een Mindfulness training, een Stilte dag, of een training in Verbindende (Geweldloze) Communicatie volgen.

De principes van Emotionally Focused Couples Therapie, Mindfulness en Verbindende Communicatie zijn de basis van Creative Connecting omdat ze heel mooie aan elkaar sluiten. Ze onderstuenen groei, bewustwording en tevredenheid in het leven.

Als je merk dat je niet tevreden met jouw leven bent, en je een goed gevoel hebt van wat je nu leest, neem dan contact met mij op. Samen kunnen wij kijken naar wat speelt. Wil je ontdekken patronen die de indruk geven dat je vast zit? Uit mijn ervaring weet ik dat als je begrijpt wat achter en onder de onvrede in het leven zit realizeer je dat je keuzes hebt, en dan weet je wat je wilt doen. Vervolgens maak je keuzen die ondersteunen jouw dieper verlangens en waarden in het leven. Dat is Creative Connecting met jezelf. 

Ik ben Irene Bruce, de oprichter van Creative Connecting. Voor meer info, gebruik de link hiernaast. CREATIVE CONNECTING coaching and training in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Coaching
  • Emotional Freedom Techniques (EFT)

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Therapeut (algemeen)