sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Polderstraat 21
    2952 AK Alblasserdam
  • 0637323719
  • Website

Homines - Praktijk voor voetreflexologie

Homines is een praktijk voor voetreflexologie, gevestigd in Alblasserdam.Homines is het Latijnse woord voor mens. Het menselijk lichaam, de geest en de ziel zijn een boeiend geheel.Voetreflexologie is geschikt voor iedereen. Jong of oud, ziek of gezond, iedereen is welkom. Zelfs als u geen klachten (meer) heeft kan een maandelijkse preventieve behandeling heel prettig zijn. Ook zwangeren kunnen veel baat hebben bij een voetreflexologie behandeling. De klachten waarvoor mensen komen zijn zeer divers. Het kan bijvoorbeeld gaan om:

rug-, nek-, en schouderklachten,

hoofdpijn,

vermoeidheid,

slapeloosheid,

stress,

burn out,

spijsverteringsproblemen,

overgangsklachten,

menstruatieproblemen-PMS,

blaasontsteking,

verkoudheid,

bronchitis,

etc.

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam, geest en ziel volmaakt met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Deze therapie werd eeuwen geleden al toegepast in het oude China, in Egypte en bij de indianen van Noord- en Zuid-Amerika. In die tijd was men zich nog bewust van de natuurwetten en had men nog bewust contact met zijn intuïtie. In onze tijd is ons materialistische denken sterker ontwikkeld dan ons gevoelsleven. Ook onze intuïtie is vaak geblokkeerd, ons denken ontkent het verband tussen lichaam en geest en ziekte wordt gezien als een mechanische storing.

Sinds enige jaren komt daar verandering in. Er is steeds meer belangstelling en waardering voor diverse vormen van natuurgeneeswijzen, waaronder ook voor de reflexologie.


Foto's van Homines - Praktijk voor voetreflexologieHomines - Praktijk voor voetreflexologie in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Reflexzonetherapie

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • voetreflexoloog