Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Lagemorgenlaan 128
    5223 JA 's-Hertogenbosch
  • 0633846389

John van Boxtel rebirthing, aurahealing

De praktijk van John van Boxtel is erop gericht om geest en lichaam in balans te brengen. Dit gebeurd door middel van een holistische behandelwijze. Dit kan op een energetisch dan wel op lichamelijk niveau zijn.
Ik maak gebruik van healing/reading technieken, ademsessies, en lichaamswerk zoals holistic pulsing. Mijn handelswijze is erop gericht om de cliënt te begeleiden in zijn of haar unieke proces. Na een intake gesprek ga ik met de cliënt bekijken of de behandelwijze bij de cliënt past.

Ons lichaam bestaat niet alleen aan dat wat zichtbaar is voor onze ogen, zoals de zintuigen en de organen, maar ook uit energie.

Rebirthing is een ademhalingstechniek:
De sessies kunnen plaats vinden op een matras, massagetafel of stoel, al naar gelang de situatie van de cliënt. Ik begeleid de cliënt naar zijn ademhaling door middel van lichaamsoefeningen en geleide teksten. De cliënt wordt uitgenodigd om steeds meer te gaan ademen, waardoor de cliënt steeds meer in contact komt met zijn eigen levensenergie. De cliënt wordt uitgenodigd om de inademing met de uitademing te verbinden. Dit in een voortdurend ontspannen ritme op evocatieve muziek. In een reeks van sessies onder begeleiding wordt ernaar gestreefd de ademhaling te bevrijden van blokkades, zodat er een natuurlijke, volledige ademhaling ontstaat. Niet verwerkte lichamelijke en geestelijke ervaringen die in je onderbewustzijn opgeslagen zijn kunnen op deze manier worden opgelost.

Een reading is een intuïtieve waarneming van het energieveld in en om het lichaam. Tijdens een reading wordt deze energie gelezen, waardoor de cliënt zélf kan herkennen en erkennen, waardoor acceptatie van het ware zelf plaats kan vinden. Soms zit je er zelf te dicht op en dan zie je niet meer scherp of overzie je het geheel niet meer; dan kan een reading uitkomst bieden.

Bij een healing wordt je energie weer in balans gebracht. Via mijn handen en geestkracht, kanaliseer ik genezende energie, ik laat deze energie doorstromen naar de cliënt. Door healing wordt je energie geheeld, eventuele ontstane blokkades worden opgeheven. Healing is een van de oudst bekende manieren van genezen en staat ook wel bekend als handoplegging of magnetiseren.Het werkt via het energieveld waar alles en iedereen mee verbonden is. Ieder levend wezen heeft naast het fysieke lichaam ook een energielichaam, de aura. In dit energielichaam bevinden zich de chakra´s. Deze kunnen gezien worden als een soort draaiende energiekolken die via de aura energie opnemen uit of afgeven aan de omgeving.


Holistic Pulsing is een zachte helende behandelmethode, die uitnodigt tot diepe ontspanning en loslaten.De techniek bestaat uit het ritmisch wiegen en stretchen van het lichaam in combinatie met openende bewegingen. De cliënt ligt gekleed op een massage tafel en word door de pulsende bewegingen in contact met zijn of haar gevoel gebracht.De pulsen kunnen gecombineerd worden met wiegende, rollende en strekkende bewegingen. Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot een diepe ontspanning.
De behandeling gaat uit van de grenzen van de cliënt; hierdoor kan er een veilige sfeer voor hem/haar ontstaan, er ontstaat zo steeds minder de noodzaak om weerstand te bieden. Zo ontstaat voor de cliënt de mogelijkheid om op een dieper niveau spanningen los te laten. De pulsen zijn een op de cliënt afgestemde ritmische bewegingen, en gaan met het ritme van het lichaam mee.


Foto's van John van Boxtel rebirthing, aurahealingDeze geneeskundige in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Aura reading / healing
  • Rebirthing

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Natuurgeneeskundige