sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Burg. Van Marlestraat 20
    7413 BK Deventer
  • 0570676878

Stress release Praktijk Scheffer

De Buteyko Ademwijzer training van Stress Release Praktijk Scheffer is voor mensen die op een natuurlijke manier van chronische klachten af willen komen. Klachten zoals (chronische) hyperventilatie, astma, bronchitis, hooikoorts, holte ontstekingen, slaap-apneu, slaapproblemen, energietekort, lage weerstand, burn-out, angstklachten, enz. Het is een krachtig en zeer effectief middel wat van binnenuit de balans in het lichaam herstelt. Zo kunnen mensen met astma binnen 3 maanden van hun klachten (en de daarvoor gebruikte medicijnen) af zijn. De algehele basisgezondheid verbetert en het zelfgenezend vermogen van het lichaam krijgt meer ruimte. Resultaat is: meer energie, beter slapen en verminderen of verdwijnen chronische klachten.
De training bestaat uit 2 bijeenkomsten (individueel, in groepsverband of een combinatie daarvan), 3 maanden ondersteuning door middel van een doordacht online programma en telefonische begeleiding. Wanneer je ver weg woont of liever niet reist, is de training ook goed via Skype/Zoom/Facetime te volgen. 
Wil je meer weten of je eerst verdiepen in de achtergrond? Lees dan ons boek: 'Ademhaling als medicijn'. Een revolutionaire kijk op het verband tussen stress en ademhaling. Wat doet stress met het lichaam? En welke rol speelt de ademhaling daarin? Het boek is te bestellen via Bol.com of via de website.

Meer informatie is te vinden op ademwijzer.nl. Stress release Praktijk Scheffer in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Coaching

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Buteyko Ademtherapie