Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Naardenstraat 181
    5045 MK Tilburg
  • 0645219007

Nyantrie, Praktijk voor Ayurveda

Namaste bezoeker,

In mijn praktijk praktiseer ik Ayurveda en kunt u terecht voor:

- Abhyanga, de Traditionele Indiase Olie Massage
Abhyanga, een aangename, zachte massage met warme olie bestaande uit diverse kruiden. De olien zijn gemaakt op basis van Sesamolie. Na de massage is uw huid gevoed, de circulatie is verbeterd, de afvalstoffen verminderd en de opname van voedingsstoffen zijn bevorderd. U heeft weer energie.

Massage is geschikt voor iedereen, voor jong en oud. Bovendien, kan de Abhyanga ook goede resultaten bereiken bij een patient met psychische klachten of ernstige ziekte zoals Kanker. Door de zachte aanraking van de massage ervaart de patient rust en ontspanning doet de massage ook geen pijn.

- Reiniging voor geest en/of lichaam
De reiniging draagt bij aan ontspanning in het hoofd en ontgifting (detox) van de huid. Hierdoor kunnen de veel gehoorde klachten van deze tijd zoals stress, burn-out, lage energie, angsten, gevoel van zwakte
effectief worden aangepakt. De ontgifting is vooral geschikt om de huid te reinigen en te verzachten bij huidklachten zoals, ernstig droge huid en eczeem. Regelmatig behandelen is aanbevolen.
In India, ondergaat men regelmatig een reiniging en tegenwoordig komt dit ook voor in landen zoals Duitsland en Belgie.

- Workshops zoals 'Zelf leren Masseren' en 'Mediteren'
In het Oosten wordt Masseren dagelijks uitgevoerd in het gezin of binnen de familie- of vriendenkring. In het Oosten weet men dat Massage zeer goed bijdraagt aan de gezondheid. In mijn praktijk verzorg ik een workshop om Zelf te leren masseren en een workshop om te leren Mediteren.

Ayurveda komt tegenwoordig steeds meer in de bekendheid. Het is de oudste natuurgeneeswijze en nog steeds zeer effectief.

Graag tot ziens, u bent van harte welkom in mijn praktijk

Foto's van Nyantrie, Praktijk voor AyurvedaDeze geneeskundige in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Ayurveda
  • Massage

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Soort geneeskundige

  • Masseur
  • Natuurgeneeskundige