sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Kleine Veerweg 25A
    8016 PA Zwolle
  • 06 10499876

Helende Planten

Sommig klachten zijn zeer goed te behandelen met kruiden, ofwel medicinale planten. Kruiden werken zacht maar krachtig tegelijkertijd. Kruiden dragen een groot assortiment aan inhoudsstoffen die werken op lichaam en geest. Het voordeel van het inzetten van planten is, omdat de plant in zijn geheel gegeven wordt, dat deze minder tot geen bijwerkingen geeft.

Wilt u een consult aanvragen dan is het belangrijk dat u eerst naar de huisarts bent geweest voor een juiste diagnose. En daarna bepaalt u hoe u uw klacht wilt verhelpen. Aan welke klachten kunt u denken; spijsverteringsproblemen, luchtwegklachten, menstruatieklachten, vocht vast houden, bloedarmoede, ontstekingen, zwaarmoedigheid, etc. In een consult worden o.a. al uw klachten van nu en die geweest zijn besproken en op holistische wijze benaderd.

Ik heb een 3-jarige kruidenvakopleiding gevolgd waarin medicinale planten en het menselijk lichaam centraal stonden. Inmiddels heb ik een praktijk aan huis en geef cursussen en wandelingen over kruidengebruik. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjoleine Dijk te Zwolle, Kleine Veerweg 25A, tel 06 10499876


Foto's van Helende PlantenHelende Planten in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Fytotherapie

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Soort geneeskundige

  • Therapeut (algemeen)