Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Kleine Veerweg 25A
    8016 PA Zwolle
  • 06 10499876

Marjoleine Dijk

Sommig klachten zijn zeer goed te behandelen met kruiden (medicinale planten). Kruiden dragen een groot assortiment aan inhoudsstoffen die werken op lichaam en geest. Het voordeel van fytotherapie is, omdat de kruiden in zijn geheel gegeven worden, dat deze minder tot geen bijwerkingen hebben.

Alle organen in uw lichaam werken samen, het is een levend systeem, net als de planten die ook alle een levend systeem zijn. Ook heeft elke plant een eigen verschijningsvorm, net als elke mens anders is.

Kruiden werken zacht maar krachtig. Mocht u een klacht hebben waar de huisarts niets (meer) mee kan of u wilt op een holistische manier naar uw klacht kijken dan kunt u een kruidenconsult aanvragen. Het is belangrijk dat u eerst naar de huisarts bent geweest voor een juiste diagnose. Aan welke klachten kunt u denken; spijsverteringsproblemen, luchtwegklachten, menstruatieklachten, vocht vast houden, verharde klieren, bloedarmoede, ontstekingen, zwaarmoedigheid, etc. In een consult worden o.a. al uw klachten van nu en die geweest zijn besproken.

Ik heb een 3-jarige kruidenvakopleiding gevolgd waarin medicinale planten en het menselijk lichaam centraal stonden. Inmiddels heb ik een praktijk aan huis en geef workshops en wandelingen over kruidengebruik. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjoleine Dijk te Zwolle, Kleine Veerweg 25A, tel 06 10499876


Foto's van Marjoleine DijkDeze geneeskundige in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Fytotherapie

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Soort geneeskundige

  • Therapeut (algemeen)