Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Printerweg 10
    3821 AD Amersfoort
  • Praktijk gesloten tot 1 april 2018
  • Website

Ondévit Amersfoort

De Ondévit methode is een complementaire behandelwijze, die als doel heeft onbalans in ons lichaam op te sporen en door middel van energetische supplementen weer in balans te brengen.
De ONDÉVIT-therapie is een methode die teruggaat op de oeroude wetenschap dat ziekte en andere klachten alles te maken hebben met een gebrek aan evenwicht. Via metingen die hun oorsprong vinden in de toegepaste kinesiologie worden deze onbalansen opgespoord en in kaart gebracht. Samen met de Ondévit-druppels wordt het evenwicht hersteld en uw zelfgenezende kracht weer geactiveerd en gestimuleerd.

Met deze methode kunnen vele aandoeningen zoals: allergieën, ziektes, hoofdpijn, eczeem, infecties, psychische klachten, vermoeidheidssyndromen, stress, onverwerkte trauma’s enz. aangepakt worden. Eveneens is het mogelijk met behulp van de Ondévit methode af te komen van vergiften, schimmels, virussen, bacteriën en parasieten.

Ondévit kan tevens hulp bieden bij verbetering van schoolprestaties, sportprestaties persoonlijke capaciteiten, stoppen met roken, leerproblemen, enz. Kortom de Ondévit methode is onbeperkt. Kijkt u op de website voor een filmpje waarin de methode uitvoerig wordt uitgelegd.Deze geneeskundige in het kort

In het weekend geopend:

Ja

Soort geneeskundige

  • Natuurgeneeskundige
  • Therapeut (algemeen)

's avonds geopend:

Ja