Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Prinses Margrietlaan 70
    2224 XE Katwijk
  • 071-4077104
  • Website

Natuurlijk bij Marianne

 

Orthomoleculaire therapie | Bioresonantie | Dorntherapie en Breußmassage

 

Heeft u last van chronische gezondheidsklachten? Tobt u met rugpijn? Dan bent u bij Natuurlijk bij Marianne op het juiste adres!  Met bioresonantie is in veel gevallen de oorzaak van uw klachten op te sporen en te behandelen. In combinatie met voedingsadviezen,  aanpassen van de levensstijl en zo nodig het gebruik van voedingssupplementen (orthomoleculaire therapie) wordt sneller en blijvender resultaat behaald.

Ook stoppen met roken en ondersteuning bij het verliezen van overgewicht is mogelijk met bioresonantie.

 

Dorntherapie is een zachte manuele therapie om rugklachten te behandelen. Veel mensen hebben een verschil in beenlengte doordat er wat ruimte tussen de gewrichten is gekomen. Het opheffen van dit beenlengteverschil is de basis van Dorn-therapie. Scheefstaande ruggenwervels worden voorzichtig weer op hun plaats gezet. De behandeling wordt afgesloten met Breuß-massage om de wervelkolom, maar ook u zelf diep te ontspannen. Voor een blijvend resultaat kunt u thuis korte zelfhulp-oefeningen doen.

 

De praktijk wordt gerund door Marianne van der Bent. Ruim 20 jaar heeft Marianne als verpleegkundige gewerkt in diverse ziekenhuizen. Waarvan de laatste 15 jaar op de Intensive Care. In 2016 moest het roer om en is Natuurlijk bij Marianne ontstaan. In het verleden is Marianne zelf, met succes, behandeld met orthomoleculaire adviezen icm bioresonantie.  Vanwege rugklachten heeft Marianne persoonlijk goede ervaring met DornBreuß.

 

Natuurlijk bij Marianne maakt geen gebruik van geneeswijzen die door religies worden beinvloed, geneeswijzen waar de geest als uitgangspunt wordt gebruikt of spirituele diagnosevorming en -therapie.

 

Voor meer informatie bent u van harte welkom op mijn website!

En graag tot ziens.

 

Belangrijk: De praktijk is voor minder validen moeilijk bereikbaar.

 


 


Foto's van Natuurlijk bij Marianne


Deze geneeskundige in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Bioresonantie
  • Dorntherapie en Breußmassage
  • Orthomoleculaire geneeswijze (maar dan zonder PNI)

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Natuurgeneeskundige