Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Past. van Haarenstraat 44
    5464 VH Veghel
  • 0413-250545
  • Website

Praktijk voor klassieke homeopathie Hannie van de Ven

Klassieke homeopathie is een natuurlijke, energetische geneeswijze. Een klassiek homeopaat probeert de oorzaak van uw klachten aan te pakken door het zelfgenezend vermogen, dat iedere mens in zich heeft, te reactiveren. Door dit zelfherstellend vermogen (de vitale levenskracht) geneest een wondje normaal bijvoorbeeld 'als vanzelf'. Als deze levenskracht niet in balans is, krijgen we klachten en verdwijnen symptomen niet vanzelf. Een indiviueel passend homeopathisch middel kan deze balans weer herstellen. 

Een homeopathische behandeling is zeer breed inzetbaar en wordt voor uiteenlopende klachten gebruikt, zowel lichamelijk als emotioneel of psychisch. Klassieke homeopathie zet niet de ziekte, maar de gehele mens centraal. Dit is gebaseerd op een holistische mensvisie. Hierdoor kan het zijn dat 10 verschillende mensen met eenzelfde klacht allemaal een ander homeopathisch middel nodig hebben.

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik er al in geïnteresseerd in hoe mensen in elkaar zitten, op welke wijze klachten ontstaan en er weer genezing kan plaatsvinden. Steeds opnieuw zie ik hoe snel en diepgaand homeopathie kan werken!


Foto's van Praktijk voor klassieke homeopathie Hannie van de VenPraktijk voor klassieke homeopathie Hannie van de Ven in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Homeopathie

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Homeopaat