sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • IJlsterveste 4
    3432 RS Nieuwegein
  • 0610259146

MAMASUUZ

MAMASUUZ biedt HypnoBirthing & Shantala Babymassage cursussen aan in Nieuwegein en omgeving. Vol vertrouwen en ontspannen bevallen en je baby aandacht geven.

Als toekomstige moeder ben je trots dat je een leven mag dragen. Dat je jouw toekomstige baby voelt schoppen en zo dicht bij je in de buurt voelt. Wat jou betreft is er niets mooiers dan dat. Maar die bevalling? Je hebt zulke nare verhalen gehoord en weet nu niet zo goed wat je moet verwachten. Dat is exact wat mij in 2015 overkwam. Ondanks dat ik mij vol vertrouwen voelde werd ik toch af ten toe van mijn stuk gebracht. Gelukkig las ik een stuk over HypnoBirthing®. Wat was ik blij met deze methode die uit gaat van vertrouwen en positiviteit! Het heeft mij geholpen in de voorbereiding op de geboorte en het leren vertrouwen in mijzelf, mijn lichaam en de natuur. Want net zoals je lichaam een kindje kan laten groeien, zo kan je lichaam ook een kind ter wereld brengen.

Geïnspireerd door deze filosofie en de wens om vrouwen een mooie en kalme geboorte te gunnen ben ik MAMASUUZ gestart. MAMASUUZ biedt HypnoBirthing en Shantala Babymassage cursussen aan in Nieuwegein en omgeving. Twee mooie manieren om bewust en met liefde en aandacht je baby te verwelkomen op deze wereld.

 


Foto's van MAMASUUZMAMASUUZ in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Hypnotherapie
  • Massage

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Soort geneeskundige

  • Masseur