sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Overgoo 1
    2266 KA Leidschendam
  • 06-15055350
  • Website

Levensecht

Levensecht is een praktijk voor familieopstellingen, familierelaties en persoonlijke groei in Den Haag/ Leidschendam. Leontien van der Plas is de praktijk in 2015 gestart, vanuit de diepe wens om mensen inzicht te geven. “Elk mens en elke familie heeft zijn eigen verhaal. Als je deze verhalen leert kennen, begrijp je jezelf en de relaties in je familie beter. Dat geeft je de ruimte om in vrijheid je eigen keuzes te maken” vertelt ze. “Zo word je steeds meer compleet en dus authentiek, levensecht.”


Bij Levensecht ben je welkom voor een sessie met een individuele opstelling, individuele begeleiding & coaching, de cursus 'Wie ik ben' en workshops met familieopstellingen. Ook begeleidt Leontien thema workshops, bijvoorbeeld voor vrouwen over de relatie met hun moeder. De begeleiding door Leontien is rustig, veilig, betrokken en deskundig.

Familieopstellingen zijn een bijzondere en effectieve manier om inzicht te krijgen in wat er echt aan de hand is. Je ziet wat er op een diepere laag speelt. En er ontstaat weer ruimte en richting om verder te gaan.

Leontien helpt je graag om te onderzoeken wat er onbewust speelt in jouw (familie)relaties. Zodat je patronen kunt doorbreken, je eigen weg kunt kiezen én in verbinding kunt zijn. Een of twee opstellingen zijn meestal genoeg.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Bel of mail, je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord. Levensecht in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Coaching
  • Familie of Systeem opstellingen

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Coach