sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Eggeweg 56
    7958 PM Koekange
  • 0629732397
  • Website

Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie 'Beeldendperspectief'

Creatieve Beeldende Therapie

Bij creatieve beeldende therapie ga je niet praten maar doen.

Er zijn veel mensen die het moeilijk vinden om te praten of juist te veel woorden gebruiken. Het lukt dan vaak niet om bij de kern van een probleem te komen. Je hebt dan baat bij het ‘doen’. Creatief beeldend werken maakt op een toegankelijke wijze  zichtbaar, voelbaar en (h)erkenbaar wat het onderliggend lijden is. In mijn praktijk heb ik al veel mensen kunnen helpen, o.a. bij depressieviteit, angstgevoelens, omgaan met verlies,  school/loopbaanproblemen, ongewenst kinderloosheid, ect..

Je hoeft bij Creatieve Beeldende therapie niet creatief te zijn. Belangrijker is dat je open staat voor het werken met materialen, zoals verf, krijt, klei, foto's e.d.. Vertrouwen tussen mij en jou is een belangrijk onderdeel van een geslaagde behandeling. Jongvolwassenen,  vrouwen én mannen zijn welkom in mijn praktijk.

Ik nodig je uit voor een eerste kennismaking om te zien of het beeldend werken  voor je werkt. Dit eerste gesprek is gratis. Bij aanvullende verzekering wordt een deel vergoed.

Creatieve Beeldend therapie zorgt voor perspectief in jouw leven.


Foto's van Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie 'Beeldendperspectief'Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie 'Beeldendperspectief' in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • beeldende therapie
  • creatieve beeldende therapie

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Therapeut (algemeen)