sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Voorburglaan 21
    4318 BL Brouwershaven
  • 06 23 13 48 66

Natuurlijk in Evenwicht, praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde volgens de psycho-neuro-immunologie

Dit is de toegepaste medische wetenschap die de samenhang legt tussen alle organen, de psyche, het zenuwstelsel, immuun- en hormoon- systeem en de wisselwerking op de mens en zijn omgeving.

Een klacht, of ziekte wordt veroorzaakt door veelal langdurige verstoring van het evenwicht in een of meerdere systemen.

De orthomoleculaire therapeut kPNI gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht. Wij kijken naar de invloed van leefstijl op de gezondheid. Zo worden diverse factoren onderzocht. Hierbij kunt u denken aan eetgedrag, beweging, sociale omstandigheden, leefstijl en invloeden van buitenaf.

Het behandelplan bestaat uit orthomoleculaire therapie, ortho= goed en moleculair = bouwstoffen.

De basis van het herstel wordt gelegd door het lichaam te voorzien van de juiste bouwstoffen (vitaminen, mineralen, aminozuren en vetten) in de juiste hoeveelheden. De tekorten worden opgeheven en het lichaam krijgt weer brandstof om goed te functioneren.

Een consult zal altijd bestaan uit:

voeding,

beweging

aangevuld met natuurlijke voedingssupplementen.

Daarbij rekening houden dat onze genen slechts veranderen met een snelheid van 0,5% per miljoen jaar. Wij lijken dus meer op de oorspronkelijke mens, dan wij soms denken.

Hippocrates zei al lang geleden:

LAAT UW VOEDING UW MEDICIJN ZIJN EN UW MEDICIJN UW VOEDING.

PRAKTIJK IN DEN HAAG EN BROUWERSHAVENNatuurlijk in Evenwicht, praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde volgens de psycho-neuro-immunologie in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Aromatherapie
  • bloesemremedies
  • Kleurentherapie
  • Orthomoleculaire geneeswijze en PNI
  • Voedingsadvies

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Ja