sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Nieuwenhuijsenlaan 38
    1185 DR Amstelveen
  • 06-18875529
  • Website

Osteopathie Dana Amstelveen

Osteopathie is een vorm van manuele therapie. Als osteopaat behandel ik alleen met mijn handen. Osteopathie is gebaseerd op principes uit de embryologie, anatomie, fysiologie en neurologie.

De osteopaat richt zich op het vinden en behandelen van bewegings- beperking/vermindering in het lichaam (blokkade), die de klacht kan veroorzaken.

De uitgangspunt is dat alles in het lichaam beweegt (zoals spieren, botten, ingewanden, bloedvaten en lymfe) en als het niet zo is, dat kan er een klacht ontstaan. Onderzoek en behandeling vindt plaats vanuit een holistische benadering. Met andere woorden: er wordt gekeken naar de persoon in zijn totaliteit en niet alleen specifiek naar de klacht.

Er zijn tientallen aandoeningen en klachten die de osteopaat kan verhelpen, zoals: acute- en chronische rugklachten, nekklachten, spierpijn, hoofdpijn, schouderklachten (frozen shoulder), gewrichtspijn, bewegingsbeperking, buikpijn, premenstrueel syndroom, darmklachten, last van obstipatie en/of diarree, vage klachten, ondersteunen en begeleiden van zwangerschap, whiplash, herstel na een ongeluk en nog veel meer.Osteopathie Dana Amstelveen in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Cranio sacraal
  • Osteopathie

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Osteopathie