sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • M.A. de Ruyterstraat 50 B
    7556 CZ Hengelo
  • 0648031209

klassieke homeopathie Mieke Hilhorst

klassieke homeopathie volgens de ziekteclassificatie.

Is een geneeswijze volgens de leer van Samuel Hahnemann volgens de 6e editie van de, "Organon" en zijn boek""De chronische ziekte". Door het gebruik van homeopathische middelen word  je zelfgenezend vermogen gestimuleerd en de balans hersteld.

Klassieke homeopathie is er voor alle mensen, oud, jong, man, vrouw, en voor alle klachten, zowel acute als chronische aandoeningen. Ook bij mentaal emotionele klachten kan homeopathie veel betekenen, alsmede ondersteuning bij zwangerschap, bevalling. Ook ondersteuning bij behandeling van kanker om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te houden.

In de behandeling wordt altijd gevraagd naar de oorzaak, de aanleiding, de erfelijke belasting en het medicijn gebruik. Ook zijn de acute aandoeningen in heden en verleden belangrijk. De acute aandoeningen zijn dat incidenten of komen ze vanuit de constitutue. Ook belangrijk is wat is er in de biografie gebeurd.

Homepatische middelen zijn natuurlijke middelen gemaakt van planten, dieren en mineralen.

Wilt u graag meer weten of zijn er vragen over klassieke homeopathie dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Ook kan ik u over verschillende onderwerpen folders toesturen.

Vergoeding:Klassieke Homeopathie valt onder de alternatieve geneeswijzen. Of u voor vergoeding in aanmerking komt kunt u zien in de vergoedingenlijst van uw verzekering.klassieke homeopathie Mieke Hilhorst in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Homeopathie

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Homeopaat