sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Koningsvarenstraat 43
    1531 SJ Wormer
  • 075-4000103
  • Website

HARTSVONK voor hoop, vrede, vreugde en geluk

Hartsvonk voor het veilig en zacht loslaten van beperkende energiepatronen met behulp van INTEGRATED ENERGY THERAPY (IET®), waardoor je huidige leven bekrachtigd wordt en je in balans komt. Onderdrukte gevoelens in je cellulaire geheugen en de daarmee samenhangende blokkades kunnen je gezondheid, levensdoel, geluk en creativiteit in de weg zitten. IET ondersteunt het in kaart brengen en oplossen hiervan, zodat je vervullende relaties in alle gebieden van je leven kunt ervaren.

Integrated Energy Therapy is ontwikkeld in The Center of Being door Stevan J. Thayer en gebruikt de violette energiestraal van de Engelen, die direct werkt met de 12-Strengen van je Spirituele DNA.

Toepasbaar als je last hebt van vermoeidheid, stress, depressie of fysieke, psychische of spirituele pijn. Misschien ervaar je dit leven als hectisch en vol veranderingen of lijkt de tijd juist stil te staan voor je. Wellicht wil je weten wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je die in dit leven in kunt zetten. Het kan ook zijn dat je gewoon eens wilt praten over spirituele onderwerpen, zoals waarom jij nu juist in deze tijd hier op aarde bent. In al die situaties is het fijn als iemand tijd en aandacht voor jou heeft, je ondersteunt in je zelfhelende proces en je weer op weg helpt door andere inzichten aan te reiken.

Doel van de sessie is een zo diep mogelijke ontspanning, waardoor je gemakkelijker in contact komt met je onderbewustzijn en zo antwoord op je vragen kunt krijgen. Hierbij zet ik ook andere technieken in, zoals magnetiseren en (kleuren)visualisaties.HARTSVONK voor hoop, vrede, vreugde en geluk in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Aura reading / healing
  • Magnetiseren
  • Paranormale/helderziende waarnemingen

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Soort geneeskundige

  • Magnetiseur