Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Grand Canal 32
    7609 XA Almelo

Return2You

Access Bars® in Twente bij Return2You

Ben je jezelf niet meer helemaal? Verlang je naar diepe ontspanning? Zou je weer een opgeruimd hoofd willen hebben? Dat kan met een Access Bars® behandeling! Het unieke energetische lichaamsproces van Access Consciousness®. Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst in hoofd en lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering op alle vlakken van het leven.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Klachten als vermoeidheid, stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, burn-out en migraine verminderen aanzienlijk door Bars® behandelingen. Ook kinderen hebben er baat bij. De behandeling is zo zacht dat zelfs baby's kunnen worden behandeld. Vaak is er al een shift te zien na één behandeling.

Wat gebeurt er tijdens een Bars® behandeling?

Na een korte intake neem je gekleed plaats op de behandeltafel. De 32 punten op je hoofd, de zogeheten Bars, worden vervolgens zacht aangeraakt. Op deze manier kunnen ze zich ontladen, waardoor de energie weer kan gaan stromen. Na afloop voel je je op zijn minst zo rustig en ontspannen alsof je zojuist een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven veranderen.

Kijk voor meer info op de website www.return2you.nl

 Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Access Bars

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Soort geneeskundige

  • Coach